Bakü takımında sadece 1 Azeri   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (12:11)   Son Mesaj: 03-17-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    03-17-2011

    Bakü takımında sadece 1 Azeri

    Bakü takımında sadece 1 Azeri
    Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek olan Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımının kadrosunda sadece 1 Azeri oyuncu bulunuyor.

    İstanbul'da hafta sonunda düzenlenecek Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek olan Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımının kadrosunda sadece 1 Azeri oyuncu bulunuyor.
    Kadrosunda Azeri olarak sadece kaptan Natalya Mamadova'yı bulunduran Rabita Bakü'nün kadrosunda 5 Sırp, 2'şer Ukraynalı ve Hırvat, 1'er de Letonyalı, Bulgar ve ABD'li yer alıyor.

    (E) Grubu'nda, dörtlü finale kalan İtalya'nın Scavolini Pessaro, Polonya'nın Aluprof ve Romonya'nın Dinamo Romprest takımlarıyla mücadele eden Azerbaycan takımı, 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 14 puan topladı ve grubu birinci sırada tamamladı.

    12'li play off turunda Çek Cumhuriyeti'nden VK Modranska takımını 2-3 ve 3-0'lık maçlarla eleyen Rabita Bakü, 6'lı play off turunda ise Polonya'nın Bank BPS Fakro ekibini 3-0'lık iki maçla eleyip dörtlü finale kaldı.

    Azerbaycan takımı, dörtlü finale kadar oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alıp 27 set kazandı, 10 set kaybetti.

    Rabita Bakü, dörtlü finallerin ilk maçında karşılaşacağı Scavolini Pessaro ile grupta yaptığı ilk maçı 3-1 kazanmış, deplasmanda ise 3-2 kaybetmişti.

    -AZERİ TAKIMININ KADROSU-

    Antrenörlüğünü Djean Brdjovic'in yaptığı Rabita Bakü takımının kadrosu şöyle:

    Bojana Doganjic (Sırbistan), Natasa Krsmanovic (Sırbistan), Olga Ativi (Letonya), Silvija Popovic (Sırbistan), Natalya Mamadova (Azerbaycan), Mira Golubovic (Sırbistan), Sanja Starovic (Sırbistan), Iryna Zhukova (Ukrayna), Diana Nenova (Bulgaristan), Mirela Delic (Hırvatistan), Kimberly Glass (ABD), Lidiya D'Yachenko (Ukrayna), Marina Miletic (Hırvatistan).




    Bakü takımında sadece 1 Azeri Yorumları