Yener: Artık puan kaybetmemeliyiz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (12:13)   Son Mesaj: 03-17-2011 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 353  

    03-17-2011

    Yener: Artık puan kaybetmemeliyiz

    Yener: Artık puan kaybetmemeliyiz
    Trabzonspor, hafta sonunda Gençlerbirliği ile yapacağı maçı kazanarak zirve yarışına puan kaybetmeden devam etmek istiyor.

    Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, hafta sonunda Gençlerbirliği ile yapacağı maçı kazanarak zirve yarışına puan kaybetmeden devam etmek istiyor.
    Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, ligin zor haftalarına girdiklerini belirterek, ''Bundan sonra takımların puan kayıpları yarışta geride kalmalarına neden olacağı için her takım daha dikkatli olmak zorunda'' dedi.

    Gençlerbirliği maçının zor bir deplasman olacağını ifade eden Yener, şunları söyledi:

    ''Gençlerbirliği, zaman zaman iyi futbol ile göze batan bir takım. Şu anda puan cetvelindeki yeri oynadığı futbolun tam karşılığı değil. Ama kaliteli bir ekibi var. Son maçlarda istikrarlı bir grafik çiziyorlar. Zor bir maç olacak ama bundan sonra bizim de kaybetmemiz lazım. Yarış bundan sonra tüm hızıyla devam edecek. Kaybetmeyen takım, daha az hata yapan takım ligi önde bitirecektir.''

    -BURAK VE SERKAN DÖNÜYOR-

    Öte yandan Trabzonspor'da kart cezalıları Burak ve Serkan, Gençlerbirliği maçında takımda yer alabilecek. Burak'ın Yattara, Serkan Balcı'nın da Tayfun'un yerine ilk 11'de görev alması bekleniyor.

    Ayrıca, Burak'ın forvete gelmesiyle Pawel Brozek'in yedek kulübesine döneceği ve orta alana Ceyhun ile takviye yapılabileceği de öğrenildi.

    Teknik direktör Şenol Güneş, dünkü taktik çalışmada Egemen'in iyileşmesine rağmen savunmada Glowacki-Giray ikilisini bozmadı.




    Yener: Artık puan kaybetmemeliyiz Yorumları