Mesut Bakkal: İyi oynayan kazansın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (12:12)   Son Mesaj: 03-17-2011 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    03-17-2011

    Mesut Bakkal: İyi oynayan kazansın

    Mesut Bakkal: İyi oynayan kazansın
    Bakkal, Bursaspor'un ligde iddiasını sürdürebilmesi için kendilerini yenebilmesi gerektiğini, ancak Bursa'ya puan için gideceklerini söyledi.

    Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor'un ligde iddiasını sürdürebilmesi için kendilerini yenebilmesi gerektiğini, ancak Bursa'ya puan için gideceklerini söyledi.
    Ankaragücü futbolcu ve yöneticilerin buluştuğu Bursaspor maçı öncesi verilen yemekte konuşan Bakkal, Bursaspor'un son haftalarda beraberlikler elde ettiğini ve bu nedenle de kendileriyle yapacağı maçın öneminin arttığını kaydetti.

    ''İddialı bir rakibe gidiyoruz'' diyen Bakkal, özellikle Konyaspor ve Galatasaray maçlarında alınan galibiyetlerle edinilen moralin hem takım birlikteliğini sağladığını hem de taraftar, futbolcu ve yönetimle olan huzurun sahaya yansımaya başladığını ifade etti.

    Bakkal, Ankaragücü taraftarının takımı 12. adam gibi desteklediğini belirterek, şöyle konuştu:

    ''Bursaspor zorlu bir rakip. Ligde iddiasını sürdürebilmesi için bizim maçı da alabilmesi gerekiyor. Fakat biz de geldiğimiz noktada, her maça talibiz. Onun için hem moral motivasyonumuz iyi olarak, hem de birlik ve beraberliğimiz üst seviyede olarak bu maça gidiyoruz. İyi de hazırlanıyoruz, amacımız galip gelmek.''

    Galatasaray maçındaki destekleri nedeniyle taraftara teşekkür eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''İnanılmaz bir destek, adeta 12. oyuncu gibi. Zaten geçmiş yıllarda çalışmış olduğum Ankaragücü'nden çok daha iyi bir Ankaragücü ve iyi bir kadro var. Herşeyi yapabilecek gücü de var. Onun için bu destek, bu birliktelik, bu Ankaragücü sevgisi, gün geçtikçe artıyor. Daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü iyi sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Yenilebiliriz de. Bu takım yenilmeyecek diye bir şey yok ama yenilsek de sahadan başımız dik çıkacağız. Bursa'ya da alkışlanmak için gidiyoruz. Sahayı, alkışlanarak terk etmek istiyoruz.''

    -''SAHADA KARDEŞLİK OLMAYACAK''-

    Ankaragücü ile Bursaspor taraftarları arasında bir dostluğun bulunduğunu anımsatan Bakkal, ''Taraftarlar arasında inanılmaz bir dostluk var. Bunu ben hep belirtmişimdir. Her kulübün böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Gösterdikleri kardeşlik ve fair-play için Bursaspor taraftarını ve bizim fedakar taraftarımızı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

    Bakkal, tribündeki kardeşliğin sahada olmayacağını belirterek, ''İlk maçta bize 5 gol atmışlardı. Sahada centilmence bir mücadele olsun, tribündeki dostluk sahada da devam etsin. İyi oynayan, hak eden kazansın ama biz puan almak için oraya gideceğiz'' dedi.

    -''İYİ BİR KADROMUZ VAR''-

    Başkent Ankara'nın (A) Milli Takımı futbolcu gönderememesiyle ilgili olarak da Bakkal, şunları dile getirdi:

    ''Marek, Sapara, Sestak, Vittek bunlar hep milli takım oyuncuları. Biz aslında oyuncu kalitesi açısından inanılmaz derecede iyi durumdayız. Hep milli takım (yabancı) oyuncularıyla çalışıyoruz. Bizim için gurur verici. Demek ki iyi bir kadromuz var. Marek ve Sapara'nın durumu belli değil. Ayağında sakatlık olduğu için Sestak bu maça gitmek istemiyor. Milli takım hocasıyla görüşecek ama tabii milli görev. Yazıları geldi. Kime geldiyse onları göndereceğiz zaten.''




    Mesut Bakkal: İyi oynayan kazansın Yorumları