Beşiktaş'ta Diego Forlan sesleri!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (11:12)   Son Mesaj: 03-17-2011 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 656  

    03-17-2011

    Beşiktaş'ta Diego Forlan sesleri!

    Beşiktaş'ta Diego Forlan sesleri!
    Quaresma, Guti, Almeida, Simao ve Fernandes transferlerini gerçekleştiren Beşiktaş, gözünü yıldızlardan ayırmıyor.

    Asıl hedef Forlan
    Siyah-beyazlı yönetimin, sezon başından beri ilgilendikleri Atletico Madridli Reyes ve Forlan için girişimde bulundukları bildirildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı"nın, her iki oyuncuyu yakından takip ettiği öğrenilirken, asıl hedefin ise Forlan olduğu iddia edildi.

    Ön protokol imzaladı mı?

    Sürpriz bir şekilde, Sporting Lizbon"un eski Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ile görüştükleri öğrenilen Beşiktaş Yönetimi"nin, Portekizli teknik adamla üç ay öncesinden ön protokol imzaladığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, siyah-beyazlı yönetimin Simao, Fernandes ve Almeida transferlerini de, Carvalhal"ın bilgisi doğrultusunda gerçekleştirdiği öğrenildi.

    Beşiktaş"ın eski yöneticilerinden Celal Kolot da geçtiğimiz günlerde devre arasında yapılan transferlerin Schuster"in istediği oyuncuların olmadığını ifade edilmişti. Bernd Schuster"den sonra takımın başına Tayfur Havutçu"yu getiren Beşiktaş Yönetimi, Mustafa Denizli döneminde de Schuster ile aylar öncesinden görüşmelere başladığı belirtilmişti.




    Beşiktaş'ta Diego Forlan sesleri! Yorumları