Burak Yılmaz maskeli baloya hazır   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (11:12)   Son Mesaj: 03-17-2011 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    03-17-2011

    Burak Yılmaz maskeli baloya hazır

    Burak Yılmaz maskeli baloya hazır
    Trabzonspor'un en skorer oyuncusu Burak Yılmaz, 1 hafta sonra formasına kavuşacak.

    Burak 'maskeli' baloya hazır
    İdman formuyla büyüleyen milli futbolcunun burnundaki kırık sebebiyle maskeyle oynaması gündemde.Bu sezon Trabzonspor formasıyla kariyerinin en başarılı günlerini geçiren Burak Yılmaz, geçtiğimiz hafta sarı kart cezası sebebiyle takımının Kasımpaşa sınavında yer alamamıştı. Bu süre zarfında burnundaki kırık yüzünden arkadaşlarından ayrı çalışmak zorunda kalan milli futbolcu, önceki gün ilk kez takıma katılmıştı. Antrenmanda oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği deplasmanında da takımının en önemli silahı olacağını kanıtladı.

    Başarılı oyuncunun ilk 11"deki yerini alacağı belirtilirken net olmayan tek şey maske takıp takmayacağı. Hava toplarında etkili olan ve sık sık ikiliyi mücadelelerin içine giren Burak Yılmaz"ın maskeyi son taktik provalarda deneyeceği, kararın ise kendisine bırakılacağı bildirildi. Bilindiği gibi daha önceleri bu tip sakatlıkların ardından maske takarak oynamak zorunda kalan futbolcular ciddi zorluklar yaşamıştı.




    Burak Yılmaz maskeli baloya hazır Yorumları