Alex'in deplasmanda GS'ye golü yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (11:11)   Son Mesaj: 03-17-2011 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 971  

    03-17-2011

    Alex'in deplasmanda GS'ye golü yok

    Alex'in deplasmanda GS'ye golü yok
    Fenerbahçe'nin deplasmanda en çok gol atan ismi olan, krallık yarışında zirvede bulunan Brezilyalı yıldızın, deplasman maçlarında Galatasaray'a golü yok.

    Alex ilk peşinde!
    Şampiyonluk yarışında en önemli maçlarından birine çıkacak olan Fenerbahçe"de tüm gözler Kaptan Alex"te olacak. Özellikle ikinci yarıda müthiş bir performans sergileyen ve son 4 maçın 3"ünde ağları havalandıran, 18 golle krallık yarışında zirvede bulunan Brezilyalı yıldızın, bir başka özelliği de, takımı adına deplasmanda en çok gol atan isim olması. Gollerinin yarısını dış saha maçlarında kaydeden Sambacı"nın tek eksiği, deplasman maçlarında Galatasaray ağlarını havalandıramamış olması. 3"ü Süper Lig, 1"i kupa olmak üzere Sarı-Kırmızılı ekibe karşı mücadele ettiği 4 maçta 5 gole imza koyan Alex, bunların hepsini Şükrü Saracoğlu Stadı"nda kaydetti.

    "Derbi maça kilitlendik"

    Fenerbahçe Kaptanı"nın hedefi yarın akşamki mücadelede buna son vermek ve atacağı golle takımının galibiyetine katkı sağlamak. Tüm benlikleriyle Galatasaray derbisine konsantre olduklarını ifade eden yıldız oyuncu, "Tüm konsantrasyonumuz bu maç için. Derbiden iyi bir sonuçla ayrıldıktan sonra kalbimiz Sarı Melekler için çarpacak" dedi.




    Alex'in deplasmanda GS'ye golü yok Yorumları