Trabzonspor'da çifte doğum günü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (21:09)   Son Mesaj: 03-15-2011 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    03-15-2011

    Trabzonspor'da çifte doğum günü

    Trabzonspor'da çifte doğum günü
    Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

    Antrenmanda 28 yaşına giren Umut Bulut ile 26 yaşına basın Giray için doğum günü partisi düzenlendi.

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan kaleci Onur dışında tüm futbolcular katıldı. Bu oyuncunun yerine antrenmana alt yapı kalecilerinden Mücahit Atalay dahil edildi.

    Bordo-mavili takımın akşam antrenmanı öncesi 28 yaşına giren Umut Bulut ve 26 yaşına basan Giray Kaçar için doğum günü kutlaması yapıldı. Saha içerisinde düzenlenen organizasyonda futbolcular kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Pasta kesimi sonrası Umut ve Giray'ı teknik heyet ve takım arkadaşları tebrik ettiler.

    Doğum günü partisi sonrası bordo-mavili oyuncular koşunun ardından pas çalışması yaptı. Taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçta teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularını sık sık ikaz ettiği gözlendi.
    Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

    İHA




    Trabzonspor'da çifte doğum günü Yorumları