Guti Hernandez'e talip çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-15-2011 (09:12)   Son Mesaj: 03-15-2011 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 604  

    03-15-2011

    Guti Hernandez'e talip çıktı

    Guti Hernandez'e talip çıktı
    İtalya’da yayın yapan Calciomercato.it adlı internet sitesi, Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti’ye Malaga’nın talip olduğunu yazdı.

    Guti"ye talip çıktı
    Haberde, İspanyol kulübünün önümüzdeki sezonda çıkışa geçmek için Guti gibi önemli yıldızları kadrosuna katmak istediği belirtilirken, deneyimli oyuncunun sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans gösterdiği, Beşiktaş"tan da ayrılmaya sıcak baktığı ifadesi yer aldı. Bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Malaga"nın da Guti"nin bu durumunun farkında olduğu ve önümüzdeki sezon için deneyimli yıldızlarla kurulu bir kadroya sahip bir takımla ligi iyi bir sırada bitirme amacıyla oynayacağına vurgu yapıldı.

    Haberde ayrıca Guti"ye de bu projenin önemli bir parçası olma teklifi yapacağı belirtildi. 34 yaşındaki oyuncunun ise başarısız geçen Türkiye macerasının ardından İspanya"ya dönerek futbol kariyerine parıltılı bir nokta koyma fırsatını geri çevirmeyeceği iddia edildi.

    Bu hafta itibariyle La Liga"nın son sırasında yer alan Malaga"nın kümede kalma şansı bulunuyor.




    Guti Hernandez'e talip çıktı Yorumları