Özdilek: Son vuruşlarda beceriksizdik   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (17:12)   Son Mesaj: 03-13-2011 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 367  

    03-13-2011

    Özdilek: Son vuruşlarda beceriksizdik

    Özdilek: Son vuruşlarda beceriksizdik
    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son vuruşlarda yaşanan ''beceriksizlikler'' nedeniyle 3 puan alamadıklarını söyledi.

    Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, bir puana razı olmanın mümkün olmadığını ifade etti. İlk yarıda çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen gol atamadıklarına değinen Özdilek, şöyle konuştu:
    ''Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz bugün de ön plandaydı. Rakip maçın başında yakaladığı pozisyon dışında neredeyse yarı sahayı bile geçemedi. Kazanmayı çok istedik. Gençlerbirliği ile puan farkını açıp, üst sıralara yaklaşmayı hedefliyorduk. Ortaya konulan mücadeleden memnunum ama son vuruşlarda kendimizi irdelememiz gerekiyor. Ligde her puanın değerli olduğu bir dönemde bir puan kaybetmemek adına çok önemli.''

    Özdilek, altyapıdan yetişen Hüseyin'e ilk defa forma verdiğini hatırlattı. Özdilek, ''Hüseyin yetenekli ve çok genç bir oyuncu. Bundan sonraki süreçte daha fazla dikkate alınacaktır. Gelecekte Antalyaspor'un önemli oyuncularından biri olacak. Çok başarılı bir performans sergiledi'' dedi.

    Kırmızı-beyazlı formayı ilk defa giyme şansı bulan Hüseyin de ''Antalyaspor forması giydiğim için çok gururluyum. Tatlı bir heyecan vardı. Çok mutluyum'' diye konuştu.

    Necati Ateş ise güzel bir havada seyircinin desteği ile ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Gençlerbirliği'nin Antalya'ya bir puan almak için geldiğini ve bunu da başardığını anlatan Ateş, ''Sahamızda 3 puan almamız gerekiyordu. Ancak olmadı. Konya'da 3 puan alıp bu maçı telafi edeceğiz'' dedi.

    Ateş, uzun süredir gol atamadığını da hatırlatarak, ''Biraz şanssızlık ve beceriksizlik nedeniyle gol atamadım. Umarım diğer haftalarda gol seviyemi biraz daha yukarıya çekeceğim'' diye konuştu.

    -GENÇLERBİRLİĞİ-

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, futbolcuların anlaşma sıkıntısı yaşadığını söyleyerek, bu nedenle gol bulamadıklarını kaydetti.

    Her karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını ifade eden Zumdick, ''Ankara'da hava çok soğuktu. Antalya'da ise gerçekten sıcak bir hava var. Bu hava şartlarına rağmen iyi mücadele ettik. 3 puan alamıyorsak bir puan da bizim için yeterli'' dedi.

    Gençlerbirliği'nin kalecisi Ramazan ise iki takımın da iyi bir performans sergileyemediğini söyledi. Ramazan, ''Deplasmanda bir puan bizin için iyi bir skor. Sıcak havada elimizden gelen her şeyi yaptık'' dedi.




    Özdilek: Son vuruşlarda beceriksizdik Yorumları