Manisaspor evinde ilk beraberliğini aldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (12:12)   Son Mesaj: 03-12-2011 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    03-12-2011

    Manisaspor evinde ilk beraberliğini aldı

    Manisaspor evinde ilk beraberliğini aldı
    Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Manisaspor, bu sezon kendi evinde oynadığı 13. maçta ilk beraberliğini aldı.

    Ligde 25. haftaya kadar sadece deplasmanda Bucaspor'la berabere kalan Manisaspor, ligdeki ikinci beraberliğini dün Beşiktaş karşısında Manisa'da aldı. 25. haftayı 35 puanla tamamlayan Manisaspor, 2 beraberlikle şu ana kadar ligin en az berabere kalan takımı oldu.
    -GOLCÜLER SUSTU-

    Ligde 12 hafta sonra bir müsabakayı gol atamadan tamamlayan Ege temsilcisi, en son ligin 13. haftasında Bursaspor'a 2-0 yenildiği müsabakada gol atamamıştı.

    Beşiktaş maçıyla bu sezon 6. kez bir müsabakayı gol atmadan tamamlayan Manisaspor, daha önce Ankaragücü, Kayserispor, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Bursaspor maçlarında gol sevinci yaşamamıştı.

    -GOL DA YEMEDİ-

    6. haftada Sivasspor, 12. haftada Galatasaray, 15. haftada Gaziantepspor ve 17. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Ege temsilcisi, ligin ikinci devresinde ilk kez Beşiktaş maçında kalesinde gol görmedi.

    Manisaspor'un ligde en son golsüz berabere biten müsabakası geçen sezonun son haftasında Manisa'da oynanan Kasımpaşa maçı olmuştu.

    Hakem Barış Şimşek'in bu sezon 3. kez görev yaptığı Manisaspor maçlarında, Ege temsilcisi 2. beraberliğini aldı. Ligin ilk devresinde Barış Şimşek'in yönettiği müsabakada Beşiktaş'ı yenmeyi başaran Manisaspor, Bucaspor ile İzmir'de 1-1 berabere kalmıştı.

    Lig tarihinde 10. kez oynanan Manisaspor-Beşiktaş mücadelesi ilk kez golsüz tamamlanırken, ligde 5. sezonunu geçiren Manisaspor, 25. haftada yine galip gelemedi. Ege temsilcisi, daha önceki 25. hafta maçlarında 4 mağlubiyet almıştı.

    Gelecek hafta Kasımpaşa'ya konuk olacak Manisaspor, daha sonra Gençlerbirliği'ni misafir edecek.




    Manisaspor evinde ilk beraberliğini aldı Yorumları