Karabükspor gidişatı devam ettirmek istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (06:12)   Son Mesaj: 03-11-2011 (06:12)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    03-11-2011

    Karabükspor gidişatı devam ettirmek istiyor

    Karabükspor gidişatı devam ettirmek istiyor
    Cumartesi günü lig üçüncüsü Bursaspor'u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Yücel İldiz, ”Hak eden kazansın” dedi.

    Galatasaray ile deplasmanda berabere kalan Kardemir Karabükspor ligin 25. haftasında evinde 49 puanla lig üçüncüsü olan Bursaspor"u konuk edecek. Bursa hazırlıklarına hafta başı başlayan Kırmızı-Mavililer kendi tesislerinde kampa girdi. Soğuk bir havada hazırlanan Kardemir Karabükspor"un tek endişesi ise sakatlıklar.

    Her 2 takım içinde zorlu bir maç olacağını belirten teknik direktör Yücel İldiz, "Zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Bizim ve Bursa için zor bir maç. Bursa iddiasını devam ettirmek istiyor, biz de iyi bir gidişatımız var, onu devam ettirmek istiyoruz. Önemli 5-6 eksiğimiz var. Muhammed Özdin de idman da sakatlandı. Maç saatine kadar iyileşeceğini umut ediyorum. Centilmence geçen bir maç olsun. Hak eden ve güzel oynayan kazansın" dedi.

    Öte yandan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yenilenen Maraton tribünün açılışını yapacak ve Kardemir Karabükspor - Bursaspor maçını izleyeceği belirtildi.




    Karabükspor gidişatı devam ettirmek istiyor Yorumları