Manisaspor'da parola 3 puan   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (15:12)   Son Mesaj: 03-09-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 603  

    03-09-2011

    Manisaspor'da parola 3 puan

    Manisaspor'da parola 3 puan
    Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Manisaspor, rakibini yenerek üst sıralara çıkmanın hesabını yapıyor.

    Ligde üst üste aldığı iki mağlubiyetin ardından geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u mağlup ederek dikkatleri tekrar üzerinde toplayan Manisaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesislerinde sürdürüyor.
    Beşiktaş maçına üç puan hedefiyle hazırlanan Manisasporlu futbolcuların, antrenmanda oldukça neşeli olduğu gözlendi.

    Manisasporlu futbolcular, antrenmanda, teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra kısa pas çalışması ile ayak tenisi oynadı.

    -FUTBOLCULAR, GALİBİYET İSTİYOR-

    Manisaspor'da ilk on birin değişmez oyuncuları arasında yer alan Kahe, antrenman sonunda Beşiktaş maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

    Beşiktaş'ın ligdeki durumu ne olursa olsun güçlü bir ekip olduğunu dile getiren Kahe, ''Gerçekten çok zor bir maç olacak. Beşiktaş büyük bir takım, ama bizim amacımız her şeyden önce puan almak ve kazanmak. Beşiktaş'ı yenip, üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bizim için bu maç 6 puanlık bir maç olacak'' dedi.

    Kayserispor maçında Manisaspor'un ligde ki 200. golünü atarak tarihe geçen Iwanski ise Beşiktaş maçının da diğer maçlardan farkı olmadığını belirterek, ''Biz sahaya çıkıp normal maçımızı oynayacağız. Küçük büyük takım yoktur. Tüm maçlar 90 dakikadır'' diye konuştu.

    Öte yandan, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in Spor Toto Süper Lig'de görev yapan teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmak üzere gerçekleştirdiği toplantıya katılan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Manisa'ya dönerek takımının başında antrenmana çıktı.




    Manisaspor'da parola 3 puan Yorumları