Gül, THY Uçuş Eğitim Akademisini gezdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (17:09)   Son Mesaj: 03-08-2011 (17:09)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    03-08-2011

    Gül, THY Uçuş Eğitim Akademisini gezdi

    Gül, THY Uçuş Eğitim Akademisini gezdi
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, THY Teknik A.Ş hangarı ve THY Uçuş Eğitim Akademisini gezdi.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, THY Genel Müdürlüğünü ziyaretinin ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile birlikte Turkish Do&Co İkram Hizmetleri A.Ş'yi ziyaret etti.
    Cumhurbaşkanı Gül, basına kapalı olarak gerçekleştirilen bu ziyaretin ardından Hamdi Topçu ve Temel Kotil ile birlikte THY Teknik A.Ş hangarına geldi. Burada THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, Demir'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    THY Teknik A.Ş çalışanları tarafından alkışlarla karşılanan Gül, çalışanların hatırını sorarak onlarla fotoğraf çektirdi.

    -HAVALİMANI MUHABİRLERİYLE FOTOĞRAF-

    Cumhurbaşkanı Gül'e hangar ziyareti sırasında THY Teknik A.Ş'nin Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda kuracağı Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezinin (HABOM) maketi önünde, HABOM Projesi hakkında bilgi verildi.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaret sırasında kendisini izleyen Atatürk Havalimanı'nda görev yapan muhabirler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Gül, fotoğraf çekimi sırasında muhabirlere ''Siz burada mı görev yapıyorsunuz?'' diye sordu. Muhabirlerden ''evet'' cevabı alan Gül, ''Havacılık haberlerini ve programlarını özellikle ilgiyle takip ediyorum'' dedi.

    THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, ziyaretin anısına Cumhurbaşkanı Gül'e çini bir tabak hediye etti.

    Cumhurbaşkanı Gül ve THY yöneticileri daha sonra Florya'daki THY Uçuş Eğitim Akademisi'ni de ziyaret etti. Gül'ün buradaki ziyareti basına kapalı olarak gerçekleştirildi.




    Gül, THY Uçuş Eğitim Akademisini gezdi Yorumları