Rijkaard'tan Galatasaray için mesaj   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (00:11)   Son Mesaj: 03-08-2011 (00:11)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    03-08-2011

    Rijkaard'tan Galatasaray için mesaj

    Rijkaard'tan Galatasaray için mesaj
    Galatasaray’ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard’ın menajeri Perry Overeem, Hollandalı teknik adamın Türkiye’deyken pek çok sorun yaşadığını söyledi.

    Radyospor"a konuşan Overeem, ''Galatasaray"da pek çok sorun vardı; maalesef bunlar aşılamadı. Rijkaard, şu anda da takımı dikkatle takip ediyor. Galatasaray, iyi günler geçirmiyor. Fakat, Rijkaard, her zaman Galatasaray"ın en üst noktada olmasını diliyor. Elbette ki ayrılık onu üzdü; ancak bu durum onun Galatasaray"la ilgili kötü şeyler düşünmesine neden olmadı. Rijkaard, Galatasaray"a saygı duyuyor." dedi.
    Sporting Lizbon"un başkanlık seçimlerinde, başkan olması durumunda Dias Ferreria"nın Frank Rijkaard"ı takımın başına getirmeyi planladığını belirten Overeem, "Frnak"ın olası teklife sıcak baktığını söyleyebilirim. Kesin değil, 2 ay içerisinde netleşecek. Lizbon güzel bir şehir. Anlayışlar, futbola bakış açısı ve tabii ki beklentiler uyuşursa, Rjkaard, Sporting"i çalıştırabilir." diye konuştu.

    Perry Overeem, "Chelsea"den teklif aldınız mı?" şeklindeki soruya ise "İngiliz basınında buna benzer şeyler okudum." demekle yetindi.




    Rijkaard'tan Galatasaray için mesaj Yorumları