G.Birliği, F.Bahçe'yi konuk ediyor: 11'ler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (19:13)   Son Mesaj: 03-07-2011 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 358  

    03-07-2011

    G.Birliği, F.Bahçe'yi konuk ediyor: 11'ler

    G.Birliği, F.Bahçe'yi konuk ediyor: 11'ler
    Son yıllarda başkentte iyi sonuçlar elde edemeyen Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Sarı lacivertlilerde tek düşünce galibiyet serisini 8 maça çıkarıp, maç eksiğiyle indiği tahta yeniden oturmak.

    İlk yarının son haftasında Sivasspor mağlup eden Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında üst üste 6 galibiyet alarak, 23. hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu. Ancak Trabzonspor'un İnönü'de kazanmasıyla maç eksiğiyle zirveden indi. Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak sarı-lacivertliler, ligde son 3 deplasman maçından da galip ayrılmayı başardı.
    Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece Gençlerbirliği ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında 25 dakika oynayan Daniel Güiza, Ankara ekibiyle ligde yapılacak maçın 19 kişilik kadrosuna dahil edildi.

    STOCH KADRODA YOK
    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ligin ikinci yarısında şans vermediği Slovak futbolcu Miroslav Stoch, 19 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

    Bu sezon sadece ligin ilk yarısında yapılan Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Stoch, Ankara'ya götürülmedi. Slovak futbolcu, ligin ikinci yarısında yapılan 6 lig maçında da yedek soyunmuştu.

    GÖKHAN GÖNÜL ANKARA'YA GÖTÜRÜLDÜ

    Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan futbolculardan Gökhan Gönül, 19 kişilik maç kadrosunda yer almazken, milli futbolcunun tedavisini sürdürmek amacıyla takımla birlikte Ankara'ya götürüldüğü açıklandı.

    Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk Şahin, Semih Şentürk ve Bilica ise İstanbul'da bırakıldı.

    Sarı-lacivertlilerde, Gençlerbirliği maçı öncesi Andre Santos ve Lugano, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

    Ligde 3'er sarı kartları bulunan Andre Santos ve Lugano, Başkentte de sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecekler ve takımlarının 25. haftada Konyaspor ile yapacağı maçta yer alamayacak.

    Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek.

    GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE

    STAT: Ankara 19 Mayıs

    HAKEM: Özgür Yankaya

    GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, Aykut, Burak, Murat, Cem Can, Jedinak, Oktay, Serkan, Azofeifa, Zec
    TEKNİK DİREKTÖR: Ralf Zumdick

    FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Lugano, Yobo, Santos, Özer, Mehmet Topuz, Emre, Dia, Alex, Niang
    TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman




    G.Birliği, F.Bahçe'yi konuk ediyor: 11'ler Yorumları