Bahattin Karapınar: Sözün bittiği yerdeyiz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (14:12)   Son Mesaj: 03-07-2011 (14:12)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    03-07-2011

    Bahattin Karapınar: Sözün bittiği yerdeyiz

    Bahattin Karapınar: Sözün bittiği yerdeyiz
    Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, muhtemelen puan cetvelinin son 4 sırasında yer alan takımlardan 3'ünün düşeceğini belirterek, bunlar arasında olmayacaklarını iddia etti.

    Karapınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında da kötü gidişe son veremediklerini ve sahadan 2-0 yenik ayrıldıklarını belirtti.
    Yönetim kurulu olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Karapınar, ''Devre arasında istenilen transferleri yaptık. Buna rağmen iyi gitmeyen bir durum vardı. Teknik direktör değişikliği ile bu sorunu çözmek istedik. Ancak futbol böyle bir şey, olmayınca olmuyor'' dedi.

    Ankaragücü karşılaşmasını dönüm maçı olarak gördüklerini dile getiren Karapınar, şunları kaydetti:

    ''Alacağımız 3 puanla rahatlayacaktık. Ancak bunu da beceremedik. Sözün bittiği yerdeyiz. Önümüzde 10 önemli maç var. Matematiksel olarak şansımız bitmediği sürece ümitlerimiz devam ediyor. Muhtemelen puan cetvelinin son 4 sırasında yer alan takımlardan 3'ü küme düşecek. Bu takımlar arasında olmayacağız. İnşallah bunu başarırız.''

    Karapınar, kazanamama stresinin futbolcuları, teknik heyeti ve tüm şehri strese soktuğunu anlatarak, seri galibiyetlerle kötü gidişattan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.

    -GALİBİYET ORUCU SÜRÜYOR-

    Ligde en son 15. haftada, 5 Aralık 2010 tarihinde sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Konyaspor, bu haftadan sonra çıktığı 9 maçta 2 beraberlik, 7 yenilgi aldı.

    Ligde 92 gündür 3 puana hasret kalan yeşil-beyazlılar, 9 maçlık periyotta Sivasspor, Galatasaray ve Eskişehirspor'a 1-0, Gaziantepspor ve Ankaragücü'ne 2-0, Bucaspor'a 3-2, Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenildi, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.




    Bahattin Karapınar: Sözün bittiği yerdeyiz Yorumları