Gençlerbirliği'nin konuğu Fener / 11'LER   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (10:09)   Son Mesaj: 03-07-2011 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 372  

    03-07-2011

    Gençlerbirliği'nin konuğu Fener / 11'LER

    Gençlerbirliği'nin konuğu Fener / 11'LER
    Son yıllarda Ankara takımlarına karşı Başkent'te iyi sonuçlar alamayan Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanında.

    Keskin viraj
    Tek düşünce, 3 puan ve 7 maçlık galibiyet serisini 8"e çıkarmak. Bu zorlu maçta sakat Selçuk ve Semih"in yanı sıra Gökhan da forma giyemeyecek.

    İkinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan ve tüm maçlarını kazanıp, ilk yarıyı 9 puan gerisinde kapattığı Trabzonspor"un kayıplarıyla zirveyi geri alan Fenerbahçe, zorlu Gençlerbirliği virajında. Geçen sezon ilk 7 maçını kazandıktan sonra Gençlerbirliği"ni devirerek, 8"de 8 yapan Kanarya, bu kez ikinci yarıda aynı hedefi yakalamak amacında. Son senelerde Ankara ekiplerine karşı, deplasmanda iyi sonuçlar alamayan Sarı-Lacivertli ekip, 3 puana ulaştığı takdirde, ligde üst üste 8. galibiyetine imza atacak. Teknik direktör Aykut Kocaman da, kendisine ait kazanma rekorunu geliştirecek. Genç hoca, ayrıca Ankara takımlarına karşı başarısızlığına da son verecek.

    Kocaman:İşimizi yapıp kazanacağız

    Zorlu engelleri bir bir aştıklarını söyleyen Kocaman, "Gençlerbirliği"ni ciddiye almalı ve ona göre oynamalıyız. Şimdiye dek aldığımız puanların anlam kazanması için kazanmalıyız. Sadece işimize bakacak ve istediğimiz 3 puanı alacağız" dedi.

    GENÇLERBİRLİĞİ Serdar Orhan Aykut Burak Murat Cem Can Jedinak Oktay
    Serkan Azofeifa Zec

    T.Direktör: Ralf Zumdick

    FENERBAHÇE Volkan Bekir Lugano Yobo Santos Özer Mehmet T. Emre Dia Alex
    Niang

    T.Direktör: Aykut Kocaman

    Stat: 19 Mayıs
    Saat: 20.00
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Özgür Yankaya





    Gençlerbirliği'nin konuğu Fener / 11'LER Yorumları