Bucaspor eski hocasına karşı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (12:13)   Son Mesaj: 03-05-2011 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 395  

    03-05-2011

    Bucaspor eski hocasına karşı

    Bucaspor eski hocasına karşı
    Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında bulunan Bucaspor, yarın deplasmanda eski teknik direktörü Bülent Uygun'un ekibi Eskişehirspor karşısında 3 puan mücadelesi yapacak.

    İzmir'deki Bursaspor mağlubiyetiyle düşme hattına gerileyen Bucaspor, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Sivasspor ile deplasmanda galip gelemeyen iki takımdan biri olan Bucaspor, son 7 deplasman maçından puan alamadı. Bucaspor'un rakibi Eskişehirspor kendi evinde oynadığı son 8 maçta yenilmedi.
    Ligin ilk devresinde Bucaspor'un İzmir'de golsüz berabere kaldığı Eskişehirspor maçının ardından sarı lacivertli ekipteki görevinden istifa eden Bülent Uygun, daha sonra Eskişehirspor'un başına geçti.

    Futbol Federasyonu Etik Kurulu, Bucaspor'dan istifa ederek Eskişehirspor ile anlaşan ve etik davranış ilkesi ihlali iddiasıyla kurula sevk edilen teknik direktör Bülent Uygun'a uyarma yaptırımının uygulanmasına, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu da Uygun'un, İzmir kulübüne mahkeme masraflarıyla birlikte 200 bin lira ödemesine karar vermişti.

    Bucaspor'un yarınki 18 kişilik kadrosunda Bülent Uygun döneminde forma giyen 8 futbolcu yer alıyor.

    Sarı lacivertli ekipte, kırmızı kart cezalıları Onur ve Erman'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Sercan ve Orhan yarınki maçta forma giyemeyecekler.

    Bucaspor'da Erkan, Mulemo ve Musa Aydın sarı kart sınırında bulunuyor.

    Eskişehir Atatürk Stadı'nda yarın saat 17.00'de başlayacak Eskişehirspor-Bucaspor maçını Abdullah Yılmaz yönetecek.




    Bucaspor eski hocasına karşı Yorumları