Bursaspor’a iki baskın birden   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (18:09)   Son Mesaj: 03-04-2011 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 400  

    03-04-2011

    Bursaspor’a iki baskın birden

    Bursaspor’a iki baskın birden
    Şampiyonluk mücadelesinde bu hafta İstanbul Belediyespor’u konuk edecek olan Bursaspor’da, olağanüstü hareketlilik yaşanıyor.

    Bir taraftan Özlüce"ye akın eden taraftarları konuk eden yeşil-beyazlı takımda, bir taraftan da mali polisin kulüp içindeki yolsuzluk incelemeleri devam etti.

    Bursaspor taraftarları, 6 Mart Pazar günü oynanacak olan zorlu İstanbul Belediyespor maçı öncesi Özlüce Tesisleri"ne akın etti. Yaklaşık 2 bin kişilik taraftar grubu, dev bayraklarla tesislere gelerek takıma destek verdi. Futbolcularla tek tek fotoğraf çektirip, forma imzalatan taraftarlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam"a da yoğun ilgi gösterdi.

    "Şampiyon" şeklinde sık sık tezahürat yapan taraftarlar, geçtiğimiz yıl yaşanan şampiyonluk heyecanını tekrar tesislere taşıdı. Taraftarlar, Ertuğrul Sağlam"a saha ortasında pasta ikram etti. Her yaştan yeşil-beyaz sevdalısının yoğun ilgi gösterdiği taraftar buluşmasında zaman zaman izdiham görüntüleri oluştu.

    Taraftarların yoğun tezahüratları altında antrenman yapan yeşil-beyazlı takım, düz koşuların ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana, sakatlığı devam eden Vederson katılmazken, Volkan Şen ise salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

    Öte yandan, mali polisin yolsuzluk idiaları ile ilgili dün başlattığı inceleme bugün de devam etti. Avukat Öztürk Yazıcı"nın dün yaptığı arama karanını iptal edildiği yönündeki açıklamasının ardından Savcılık bugün yeni bir arama kararı çıkartmasıyla mali polisin tekrar tesislere gelmesi dikkat çekti. Polisin, savcının arama kararına binaen bugün de tesislere gelerek incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.




    Bursaspor’a iki baskın birden Yorumları