Gençler, Fenerbahçe'ye odaklandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-04-2011 (15:09)   Son Mesaj: 03-04-2011 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    03-04-2011

    Gençler, Fenerbahçe'ye odaklandı

    Gençler, Fenerbahçe'ye odaklandı
    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını, ancak şu an Fenerbahçe maçını düşündüklerini söyledi.

    Ralf Zumdick, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında maçları kazanarak kupada yarı finale kadar yükseldikleri için mutlu olduklarını, ancak şu an sadece Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya odaklandıklarını kaydetti.
    Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini ifade eden Zumdick,''Kupayı şu an askıya aldık. Gençlerbirliği olarak ligde güvenli bir konumda görünüyoruz, ancak tam olarak rahatlamak için daha fazla maç kazanmalıyız'' diye konuştu.

    Takımda şu an ciddi sakatlığı olan futbolcu bulunmadığını söyleyen Zumdick, hafif sakatlıkları olan Oktay, Murat Kalkan ve Kulusic'in maça kadar tamamen iyileşmesini beklediklerini ve Fenerbahçe karşısına güçlü bir kadroyla çıkmak istediklerini ifade etti.

    Ralf Zumdick, Gençlerbirliği ile kontratına ilişkin bir soruyu ise ''Kontratım ile ilgili yönetime baskı yapmıyorum. Elbette ki bu konunun netleşmesini istiyorum. Geldiğim günden bu yana takımda çok fazla değişiklik oldu. Şimdi daha rahat bir durumdayız. Gençlerbirliği'nde gelecek sezon için planlar yapmak istiyorum. Konuyu sürece bıraktık'' şeklinde yanıtladı.




    Gençler, Fenerbahçe'ye odaklandı Yorumları