Kocaman: Artık herkes kapanacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-04-2011 (10:13)   Son Mesaj: 03-04-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    03-04-2011

    Kocaman: Artık herkes kapanacak

    Kocaman: Artık herkes kapanacak
    Yakaladıkları galibiyet serisinin bundan sonra işlerini zorlaştıracağını belirten Aykut Kocaman, "Artık rakipler yenmek için değil, yenilmemek için oynayacak. İşimiz öncekilerden çok daha zor" dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 7 maçlık galibiyet serisinin ardından yakaladıkları liderliğin işlerini daha da zorlaştıracağı görüşünde. Üst üste puan kayıpları yaşadıkları dönemde herkesin Fenerbahçe'yi yenmek için üstlerine geldiğini belirten Kocaman "Aslında o dönem işimiz daha kolaydı ancak formsuzduk. Şimdi iyi bir takım olduğumuzun herkes farkında. 7 maç üst üste kazandıktan sonra her takım bizim serimizi bitirmek için stratejisini yenilmemek üzerine kuracak. Bunu Kasımpaşa maçında gördük" dedi.
    'DURAN TOP ÇALIŞACAĞIZ'

    Alex, Dia, Niang gibi futbolcuların bireysel becerilerine ihtiyaçları olduğunu da kaydeden Kocaman "Fizik gücümüzü düşürmemeliyiz. Rakibi hataya zorlamalıyız. Kornerler, frikikler önemli. Özel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.




    Kocaman: Artık herkes kapanacak Yorumları