Avcı: Yarı final için mutluyuz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (22:12)   Son Mesaj: 03-03-2011 (22:12)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    03-03-2011

    Avcı: Yarı final için mutluyuz

    Avcı: Yarı final için mutluyuz
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

    Takımın Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükseldiği maçın bitiminde konuşan genç teknik adam, "İlk maçın golsüz sona ermesi iki takımıda dengeli oynamaya itti. Rakip bizi biz de rakibi çok iyi tanıyoruz. İki takım kazanma duygusuyla sahaya çıktı. Geçen yıl çeyrek final oynamıştık. Bu yıl yarı finale yükseldik." dedi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Can da, iyi bir mücadeleyle üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi. İki takımın çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Can, "Topa sahip olan bizdik. İkinci yarı bizim de onların da pozisyonları vardı. Üst tura çıktığımız için mutluyuz. Maçın son dakikasında bir penaltı pozisyonu yaşandı. Basit ve ağır bir karardı. Bana göre penaltı değildi. Zaten pozisyonda ceza alanı dışındaydı. Bir üst turda Gençlerbirliği'ni eleyip final oynamak istiyoruz." diye konuştu.

    Futbolculardan Cihan da, gol içinde fazla pozisyonunun olmadığını, önemli olanın ise turu geçmek olduğunu ve bunu da başardıklarını kaydetti.




    Avcı: Yarı final için mutluyuz Yorumları