Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mesaisi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (19:11)   Son Mesaj: 03-03-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    03-03-2011

    Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mesaisi

    Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mesaisi
    Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de 7 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tek antrenmanla sürdürdü.

    Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman oldukça tempolu geçti.
    Koşu ve pas çalışmalarının ardından 3 gruba ayrılan takım, yarı sahada çift kale maçlar yaptı.


    -PERFORMANSLARA YAKIN TAKİP-


    Teknik heyet, futbolcuların antrenmandaki performans düzeylerini anında izledi.

    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yardımcılarından kondisyoner Alper Aşçı, saha içine getirdiği laptop bilgisayarla antrenman boyunca üzerlerinde polar saat bulunan futbolcuların performanslarını takip etti.

    Futbolcular da sık sık bilgisayardan yapılan uygulamayı izledi.


    -EMRE VE ANDRE SANTOS KOŞU YAPTI, SEMİH KATILMADI-


    Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre ve Andre Santos takımdan ayrı koşu yaparken, sol dizinde ağrısı olduğu bildirilen Semih antrenmana katılmadı.

    Emre ve Andre Santos'a, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde koşu programı uygulanırken, Semih'in salonda çalıştığı belirtildi.

    Sakatlığı bulunan Selçuk'un da tedavisine devam edildi.

    Bu arada, antrenman sırasında alt adalelerinde zorlama hisseden Niang, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın saha kenarında yaptığı esnetme ve masajın ardından çalışmaya devam etti.


    -ALEX, ZİCO'YU UNUTMADI-


    Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, bugün doğum günü olan sarı-lacivertli ekibin eski teknik direktörü Arthur Zico'yu unutmadı.

    Brezilyalı futbolcu Twitter'daki hesabında yazdığı mesajda, ''Zico doğum günün kutlu olsun'' dedi.

    Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.




    Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mesaisi Yorumları