Konyaspor'un gözü Ankaragücü'nde   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (15:11)   Son Mesaj: 03-03-2011 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    03-03-2011

    Konyaspor'un gözü Ankaragücü'nde

    Konyaspor'un gözü Ankaragücü'nde
    Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Ankaragücü maçında alacakları 3 puanla kalan haftalara daha güvenli girmek istediklerini belirtti.

    Karapınar, yaptığı açıklamada, uzun zamandır galip gelememenin verdiği stres ve baskıyı üzerlerinden atmak için çok çalıştıklarını söyledi.
    Kendi sahalarında Cumartesi günü konuk edecekleri Ankaragücü'nü yenerek küme düşme baskısından kurtulmak istediklerini bildiren Karapınar, bu maçın küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli olduğunu vurguladı.

    Karapınar, uzun zamandır 3 puana hasret olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

    ''Belki ligdeki son şanslarımızdan birini oynayacağız. Artık kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Maç kazanamamanın vermiş olduğu stres ve sıkıntı hepimizi etkilemekte. Ankaragücü karşısında alacağımız 3 puanla kalan haftalara daha güvenli girmek istiyoruz. Oyuncularımızla sürekli olarak bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Hocamızın çok büyük çabası var. Kötü sonuçlar dünyanın sonu değil. Önümüzdeki haftalarda düzeltilebilir. Ama bu potansiyeldeki ve bu kalitedeki bir takımın ligde çok daha iyi işler yapması gerekir.''

    Rakiplerinin de ligde sıkıntılı günler geçirdiğini vurgulayan Karapınar, ''Ankaragücü teknik direktör değişikliğine gitti. Önemli bir maç oynayacağız. Spor Toto Süper Lig'in adına yakışır bir maç olsun istiyoruz. İnşallah maç sonunda sahadan istediğimiz galibiyetle ayrılırız'' diye konuştu.




    Konyaspor'un gözü Ankaragücü'nde Yorumları