Alex de Souza'dan kolbastı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (11:11)   Son Mesaj: 03-03-2011 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 694  

    03-03-2011

    Alex de Souza'dan kolbastı

    Alex de Souza'dan kolbastı
    Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

    Alex'ten kolbastı
    Trabzonspor'la liderliği paylaşmalarının hiçbir önemi olmadığını söyleyen Alex, "Daha oynamamız gereken çok zor maçlar var. Futbol hataya ve rahatlamaya izin vermiyor. İki kat daha fazla çalışmalıyız" dedi.

    Kendisine ait internet sitesine açıklamalarda bulunan Alex, şu anda Trabzonspor ile liderliği paylaşmalarının hiçbir önemi olmadığını ifade etti. Şampiyonluk yarışında herkesin eşit şansta olduğunu dile getiren Fenerbahçe Kaptanı, "Herkes, şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında geçeceğini düşünüyor. Ama ben, kazanmaya devam eden, iyi giden Bursaspor"u, iyi oynayan Kayserispor"u ve kazanarak gelen Gaziantepspor"u yarış dışında bırakmıyorum" değerlendirmesini yaptı. İkinci yarı başlarken, lider Trabzon"un 9 puan gerisinde bulunduklarını hatırlatan Sambacı, "Aklımızda Antalya ve Trabzon"u yenip, (onların önceki maçını kazanacağnı düşünerek) farkı 6"ya indirmek vardı. Ancak şans bizden yana döndü ve Trabzon evinde berabere kaldı. Biz de onları yenince fark 4"e indi. Bugün ikinci yarıdaki 6 maç geride kaldığında, aynı puanla liderliği paylaşıyoruz. Bana göre bunun hiçbir önemi yok. Hâlâ oynamamız gereken çok zor maçlar ve önümüzde alınacak 33 puan var. Futbol hataya ve rahatlamaya izin vermiyor. Bu iyi durumumuzu korumamız için çalışmalarımızı artırarak sürdürmemiz gerekiyor. Gençlerbirliği maçı çok zor olacak. Bu nedenle iki kat daha fazla çalışmalıyız" uyarısında bulundu.

    Alex"ten kolbastı şov

    Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Zorlu maçlarda attığı gollerle takımı sırtlayan kaptan Alex ise idmanda kolbastı şov yaptı. Arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında saha ortasında oynayan Sambacı adeta idmanın neşe kaynağı oldu.




    Alex de Souza'dan kolbastı Yorumları