16'lık Muhammed G.Antep'te sahada   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (11:09)   Son Mesaj: 03-03-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    03-03-2011

    16'lık Muhammed G.Antep'te sahada

    16'lık Muhammed G.Antep'te sahada
    Beşiktaş'ın geleceği yakıştırması yapılan Muhammed Demirci için büyük gün geldi.

    Antep'e Muhammed
    "Beşiktaş'ın geleceği" yakıştırması yapılan Muhammed Demirci için büyük gün geldi. Gaziantep Belediye'yle 5-0'ın rövanşında, 16'lık genç yıldız sahada olacak.

    Beşiktaşlılar"ın beklediği gün sonunda geldi... Daha 11 yaşında keşfedilen ve yıllardır yolları gözlenen Siyah-Beyazlı altyapının son ürünü Muhammed Demirci, bugün A takımla boy gösterecek. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali"nde 5-0"ın rövanşında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor"la karşılaşacak olan Kara Kartallar"da Muhammed Demirci başta olmak üzere genç oyuncular görev alacak. Teknik direktör Bernd Schuster"in, bugünkü müsabakada 16 yaşındaki Muhammed"i ilk 11"de sahaya sürmeye hazırlandığı kaydedildi. 1995 doğumlu Mami, performansıyla Barcelona kulübünün de dikkatini üzerinde toplamıştı. Bir süre Katalan ekibiyle antrenmanlara çıkan yıldız adayı, ailevi nedenlerden dolayı Beşiktaş"a geri dönmüştü.

    A2 takviyeli Kartal!

    Muhammed Demirci"nin yanı sıra A2 takımdan 4 oyuncu da Gaziantep Büyükşehir Belediye mücadelesinin kadrosunda yer alıyor. Siyah-Beyazlılar"ın gelecek vaadeden oyuncuları Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan ve Cumali Bişi de teknik direktör Bernd Schuster tarafından 18 kişilik Gaziantep Belediye maçı kadrosuna dahil edildi.




    16'lık Muhammed G.Antep'te sahada Yorumları