Sahaya giren baykuşu tekmeledi -   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (18:09)   Son Mesaj: 03-02-2011 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 600  

    03-02-2011

    Sahaya giren baykuşu tekmeledi -

    Sahaya giren baykuşu tekmeledi -
    Kolombiya 1. Lig'inde oynanan Atletico Junior - Deportivo Pereira maçında, sahaya giren baykuşu tekmeleyen Pereira'lı oyuncu, hayvanın sakatlanmasına neden oldu. Taraftarlar futbolcuya büyük tepki gösterdi.



    Kolombiya Lig'inde hafta sonu oynanan Atletico Junior - Deportivo Pereira karşılaşmasında yenik durumda olan Pereira"nın defans oyuncusu Luis Moreno, sahaya giren yaralı bir baykuşu tekmeleyerek sahanın dışına gönderdi. Sinirini baykuştan çıkartan Moreno büyük tepki çekti.
    RAKİP TAKIMIN MASKOTU

    Ev sahibi Atletico Junior'ın taraftarları, kulüplerinin maskotu olan baykuşun tekmelenmesine büyük tepki gösterdi. Baykuşun tekmelenmesi sadece traftarları değil hayvan severleri de ayaklandırdı.

    ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER

    Atletico Junior'un maskotu olan baykuşu tekmeleyen Moreno'ya taraftarlar "Katil, Katil" diye tepki gösterdi. Moreno, maçtan sonra açıklama yaparak, "Baykuşun rakip takım için ne ifade ettiğini bilmiyordum" sözleriyle kendini savunmaya çalıştı.

    Moreno'nun tekmesiyle sağ ayağı kırılan baykuş ise bir veteriner kliniğinde tedavi ediliyor.

    İşte o an...





    Sahaya giren baykuşu tekmeledi - Yorumları