'Arena'nın devri için Galatasaray'ı bekliyoruz'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (22:13)   Son Mesaj: 03-01-2011 (22:13)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    03-01-2011

    'Arena'nın devri için Galatasaray'ı bekliyoruz'

    'Arena'nın devri için Galatasaray'ı bekliyoruz'
    Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Seyrantepe'de yapılan Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü'ne devri için Galatasaray'ı beklediklerini açıkladı.

    Zaman Gazetesi"nin düzenlemiş olduğu Yılın Sporcusu Ödül Töreni"ne katılan GSGM Yunus Akgül, Seyrantepe"de yapılan Türk Telekom Arena"nın Galatasaray Kulübü"ne devri için Galatasaray"ı beklediklerini söyledi. Akgül, teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek, "Bizim yazılı kurallarımız yönetmeliklerimiz var. Burada bizim statları kiraya vermeyle alakalı kurallar var. Teşkilat olarak 3-4 çeşit kiraya verme yöntemi var. Galatasaray Kulübüyle konuştuktan sonra en uygun olan şeklinde vererek bu stadı Galatasaray Kulübü"ne kullandıracağız" diye konuştu.
    TÜRK TELEKOM"U BEŞİKTAŞ İHTİYACI OLUNCA KULLANIR

    Öte yandan futbol kamuoyunda konuşulan "Beşiktaş Türk Telekom Arena"yı kullanabilir mi?" tartışmaları için GSGM Yunus Akgül, şöyle konuştu: "Beşiktaş"ın ihtiyacı olduğu zaman neden burayı kullanmasın. Galatasaray kullanma mı diyecektir. Özünde bu stat Galatasaray için yapıldı. Biz Galatasaray"a burayı kiraya vereceğiz. Şeklini daha sonra belirleyeceğiz"

    2013 AKDENİZ OYUNLARI TANITIMIMIZA KATKI YAPACAK

    Yunus Akgül, 2013 Akdeniz Oyunları"nın Türkiye"nin tanıtımına katkı yapacağını kaydederek, "Şu anda yatırımların karşılığını alıyoruz. Spor alanında ciddi yatırımlar yapıldı. Şampiyonlar Ligi finali, Basketbol Şampiyonası, Universiade"yi yaptık. Şimdi Akdeniz Oyunlarını yapacağız. Bu tanıtımı parayla yapamazsınız." dedi.




    'Arena'nın devri için Galatasaray'ı bekliyoruz' Yorumları