Mersin seriyi sürdürme peşinde!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (20:09)   Son Mesaj: 03-01-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    03-01-2011

    Mersin seriyi sürdürme peşinde!

    Mersin seriyi sürdürme peşinde!
    Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu hafta sonu sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak aldığı galibiyetleri sürdürmek istiyor.

    Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bu sezon yakaladıkları başarılarla dikkatleri üzerlerine çeken takımlarında gerek yönetim gerekse teknik kadronun çok uyumlu çalıştığını belirtti.
    Moral ve motivasyonun yanında uyumun da başarıyı artıran unsur olduğuna dikkat çeken Kahramanlı, bundan sonraki maçlarının çok kritik olduğunu ifade etti.

    Kahramanlı, "Sezonu tamamlamamıza 10 maç kaldı. Bundan sonra maçımız final havasında olacak. Bu nedenle hafta sonu sahamızda yapacağımız Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına dün itibariyle başladık. Üst üste aldığımız 4 galibiyetin ardından Kayseri"den alınacak 3 puan bizi fikstürde önemli bir yere taşıyacak." diye konuştu.

    Mersinlilerin takımlarına sahip çıkarak kendilerini desteklemelerini isteyen Kahramanlı
    "Artık Mersin'de büyük bir coşku yaşanmalı. Halkın desteğinin kulübü tetiklediği bir gerçek" ifadesini kullandı.

    Başarıda emekleri olan teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Kahramanlı, "Mersin'e Akdeniz Oyunlarından sonra ikinci bir sevinç yaşatabilmenin hayalini kuruyoruz" diye konuştu.




    Mersin seriyi sürdürme peşinde! Yorumları