Andre Santos şampiyonluğa inanıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (13:12)   Son Mesaj: 03-01-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    03-01-2011

    Andre Santos şampiyonluğa inanıyor

    Andre Santos şampiyonluğa inanıyor
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, bu birlikteliğin şampiyonluk kupasını getireceğine inandığını söyledi.

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, yönetimin ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın oyuncuları birbirine yakınlaştırmak için yarattığı atmosferin ikinci yarıdaki çıkışlarında etkili olduğunu, bu birlikteliğin şampiyonluk kupasını getireceğine inandığını söyledi.
    Ligin ikinci devresinde performansı yükselen Andre Santos, Fenerbahçe Dergisi'nin 97. sayısına verdiği röportajda, Fenerbahçe yönetimi ve Kocaman'ın iyi bir takım olabilmeleri için yaptıkları çalışmaların futbollarına olumlu yansıdığını belirterek, ''Bizim, oyuncular olarak birbirimizi kazanmamızı, bir aile ortamının oluşmasını, düzenledikleri yemeklerle Fenerbahçe yönetimi ve Aykut Hoca sağladı. Çok pozitif bir ortam yarattılar'' dedi.

    Takım arkadaşlarıyla geçirdiği zaman kadar evde vakit geçirmediğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Onlar da benim ailem. Biz birbirimizi kazandıktan sonra futbolda da kazanmaya başladık. Kenetlenmiş bir takım olduk. Kazanmayı alışkanlık haline getireceğiz'' diye konuştu.

    -''KUPA GELECEK''-

    Andre Santos, takımdaki bu birlikteliğin sonunda şampiyonluk kupasının geleceğine inandığını söyledi.

    Takımda o havayı hissettiğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, ''Bu birlikteliğin, bu tutunmanın sonunda kesinlikle somut bir başarı gelecek, yani kupa gelecek. Ben o havayı hissediyorum. Hem de çok güçlü bir şekilde. Tamamen bütün çalışmamız ona yönelik. Önümüzde daha çok maç var. Trabzonspor ile bir çekişme halindeyiz ama sonuna kadar zorlayıp, onları da geçeceğiz. Bu ortamın şampiyonluğu hak ettiğini de kanıtlamış olmak için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

    Andre Santos, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendilerine güvendiğini kaydederek, ''Bize sonuna kadar inanması sayesinde belki de ara transfer döneminde kimseye ihtiyaç duymadı. Bize güvendiği için de ona tekrar teşekkür ediyoruz. Biz de inşallah sezon sonunda ona hak ettiği başarıyı yaşatacağız'' şeklinde konuştu.

    -''İTALYA LİGİ'NDEN DAHA SERT FUTBOL OYNANIYOR-

    Spor Toto Süper Lig için ''Oynadığım en sert ve en fazla rekabet ortamı içeren lig'' diyen Andre Santos, ''Hatta arkadaşlarımdan takip ettiğim İtalya Ligi'nden daha sert bir futbol oynanıyor burada. Sahada kimsenin gözünün yaşına bakılmıyor ya da kimse bir an olsun rahat bırakılmıyor. Daha fazla durdurmaya yönelik futbol oynanıyor'' dedi.

    Türkiye'de basının saha dışında da kendilerini takip etmesinin hoşuna gitmediğini, Brezilya'da böyle bir şeyin olmadığını anlatan Andre Santos, takım içindeki problemlerde ne yaşanıyorsa yaşansın, takımın veya kulübün kendi dinamikleri aracılığıyla çözüm bulması gerektiğini ifade ederek, ''Yaşanan sorunların bu kadar basına taşınması ve insanların da bunlar üzerinden yorum yapması taraftarı değilim. Dışarıdaki insanlar ne takımın yapısını bilirler, ne de orada o an yaşanan tansiyonu algılayabilirler. Takım dışındaki 3. kişilerin bu olaylar üzerinden televizyonlarda çok fazla yorum yapar hale gelmelerinden de hiç memnun değilim'' diye konuştu.

    -MAYIS'TA EVLENMEYİ PLANLIYOR-

    Andre Santos, kız arkadaşı Suelem ile mayıs ayında evlenmeyi planladığını açıkladı.

    Suelem ile uzun yıllardır birbirlerini tanıdıklarını kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Brezilya'da oynarken o benim 'fan'ımdı. Yağmurda çamurda her maçıma gelirdi ve sürekli beni desteklerdi. Zaten oradan bir tanışıklığımız var. O arkadaşlığımız aşka dönüştü. İnşallah Mayıs 2011'de Amerika Kupası'ndan önce onunla evlenmek istiyorum'' dedi.




    Andre Santos şampiyonluğa inanıyor Yorumları