Kızıl: Galatasaray'ı rahat eleriz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (01:11)   Son Mesaj: 03-01-2011 (01:11)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    03-01-2011

    Kızıl: Galatasaray'ı rahat eleriz

    Kızıl: Galatasaray'ı rahat eleriz
    Gaziantespor Başkanı İbrahim Kızıl, gözünü Türkiye Kupası'na diktiklerini söyleyerek, hedeflerinin final olduğunu açıkladı. Kırmızı-siyahlı takım, çarşamba akşamın 3-2'nin rövanşında Arena'da Galatasaray'la karşılaşacak

    Ligde doludizgin ilerleyen Gaziantepspor, şimdi Galatasaray'a bileniyor. Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk maçında güçlü rakibini 3-2'yle deviren Antep, rövanştan da iyi bir sonuç alarak istediğini elde etmek istiyor.
    Peki, Avrupa'da ve ligde çok erken havlu atarak, tek umudunu Kupa'ya bağlayan Galatasaray karşısında başarı, mümkün olabilecek mi? Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a göre 'Evet. Sarı-kırmızılı takımı rahatlıkla geçeceklerine inandığını vurgulayan Kızıl, "Gaziantepspor'un tarihinde Türkiye Kupası yok, onu getirmek istiyoruz. Futbolcular da bu konuda aynı bilinçteler. Galatasaray olmuş başkası olmuş hiç önemli değil. Galatasaray'ı geçeceğimize inanıyorum." dedi.

    Eskişehirspor maçını kazanarak ligde ilk beş takım arasındaki yerlerini sağlamlaştırdıklarına dikkat çeken Kızıl, "Galatasaray maçı öncesinde böyle zor bir maçı kazanmamız önemliydi. Şehir ve camia adına bu galibiyet gerçekten herkesi çok mutlu etti. Yolumuza devam etmemiz için bu maçı almamız gerekiyordu. Takımımı bu camiayı mutlu ettikleri için tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

    Devre arasında kadrolarına kattıkları Cenk Tosun'un A milli takımı tercih etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kızıl, "Cenk'i biz 1,5 yıldır izliyoruz. Yalnız transferin son zamanlarında Galatasaray ile ismi çıktı. Sanki Galatasaray bulmuş. Bizi çok üzdü. Yorumcular da bizi üzdü. Sanki Galatasaray bulmuş da biz gidip almışız. Cenk'i bulan ve getiren biziz. Zaten o da bizi tercih etti" dedi.




    Kızıl: Galatasaray'ı rahat eleriz Yorumları