Antalya-Beşiktaş maçından notlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (21:13)   Son Mesaj: 02-28-2011 (21:13)    Cevap: 0    Gösterim: 923  

    02-28-2011

    Antalya-Beşiktaş maçından notlar

    Antalya-Beşiktaş maçından notlar
    Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş 32. randevuda karşı karşıya geldi.

    Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş 32. randevuda karşı karşıya geldi.
    İki takım arasında oynanan 31 lig maçının 21'ini Beşiktaş, 3'ünü ise Medical Park Antalyaspor kazandı. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 70 gole karşılık, güney temsilcisi 26 gol kaydetti. Beşiktaş, ligde 15 maçtır Antalyaspor'a yenilmedi.

    Beşiktaş'ta kart cezalısı Ferrari ile sakatlığı bulunan Ernst ve Nihat Antalya'da yer almazken, kırmızı-beyazlılarda sakatlığı bulunan Tuna ise takım kadrosunda bulunmadı.

    Kırmızı-beyazlı taraftarlar, ''Antalya stadını istiyor'' kampanyası çerçevesinde üzerinde stat isteklerini belirten çok sayıda pankart ve döviz açtılar. Taraftarlar, karşılaşma öncesinde de turizm kenti Antalya'ya bir stat yapılması gerektiğini tezahüratlarla dile getirdiler.

    Karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlı taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı.

    İki takım karşılaşmadan 45 dakika önce sahaya çıkarak, ısınma hareketleri yaptı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar Antalyasporlu futbolcuları tribüne çağırdı. Siyah-beyazlı taraftarlar ise son haftalarda kötü sonuç alan takımlarına sahip çıkarak, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

    Medical Park Antalyaspor sahaya ''Türkiye bilgi, sevgi ve vergi ile kalkınıyor'' yazılı pankart ile sahaya çıktı.

    Karşılaşma öncesinde, hayatını kaybeden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan için saygı duruşunda bulunuldu.




    Antalya-Beşiktaş maçından notlar Yorumları