Orduspor'da liderlik sevinci   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:13)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    02-28-2011

    Orduspor'da liderlik sevinci

    Orduspor'da liderlik sevinci
    Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Kendi saha ve seyircimizin önünde rakip Akhisar Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldiğimiz için mutluyuz'' dedi.

    Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında farklı bir galibiyet alarak 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyledi.
    Maçın başından sonuna kadar Orduspor'un rakibine üstünlük sağladığını ifade eden Türkmen, ''Açıkçası futbolcularımız Orduspor'da oynadıklarını bir kez daha hatırladılar, bu maça çıkarken 6. sırada yer alan takımımız 90 dakika sonunda yeniden liderlik koltuğuna oturdu'' diye konuştu.

    Camia olarak liderliğin sevincini yaşadıklarını belirten Türkmen, şöyle devam etti:

    ''Kendi saha ve seyircimizin önünde Ahkisar Belediyespor'u 4-0 mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyeti futbolcularımız sonuna kadar hak etti. Sahada iyi mücadele eden ve kazanmayı arzulayan bir takımımız vardı. Sonuç itibariyle de 4-0 gibi net bir skorla maçı kazandık. Bu ligde puanların yanı sıra averajların da ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü 7-8 takım ilk iki için mücadele ediyor. Bu yüzden takım olarak ne kadar fazla gol atarsak o kadar iyidir diyoruz. Nedeni ise lig sonunda kimin ilk ikide olacağı ya da ilk altıya gireceği averajla belli olabilir. Şimdiden takım olarak olayın bu yönünü de hesaplıyoruz.''

    Türkmen, 4-0'lık galibiyetle ayrılan futbolcularını ve teknik heyeti kutladıklarını belirtti.

    -''TARAFTAR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR''-

    Ordusporlu taraftarların ligin başından bu yana üzerine düşen görevi şu ana kadar fazlasıyla yerine getirdiğini de söyleyen Türkmen, ''Biz Orduspor olarak taraftarımızdan oldukça memnunuz. Bu sezon hiçbir maçımızı 10 bin seyircinin altında oynamadık. Bu yüzden taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Onlar bizim baş tacımızdır. Kendilerinden desteklerini ligin sonuna kadar sürdürmesini bekliyoruz'' dedi.

    -''MARATON TRİBÜNÜ YENİDEN YAPILACAK''-

    Öte yandan üstünün kapatılması amacıyla taraftarlara kapatılan maraton tribünün yapılan çalışmalar sonucunda oldukça eski bir yapıya sahip olduğunu tespit ettiklerini bildiren Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

    ''Maraton tribünü 40 yıl önce yapılmış ve hiçbir şekilde kaliteli demir kullanılmadan inşa edilmiş. Bu yüzden yapılan çalışmalar neticesinde buranın yıkılarak yeniden yapılmasına karar verildi. Bu konuda AK Parti Ordu Milletvekili Sayın Enver Yılmaz'dan destek aldık. İnşallah burayı yıkarak yerine 10 bin kişilik iki katlı bir tribün yapacağız. Daha sonra üzerini kapatacağız. Şimdiden camiaya hayırlı olsun.''




    Orduspor'da liderlik sevinci Yorumları