Konyaspor'da seferberlik ilan edildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:11)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    02-28-2011

    Konyaspor'da seferberlik ilan edildi

    Konyaspor'da seferberlik ilan edildi
    Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, ligde kalan 11 maçlık periyotta şehir ile bütünleşip tam bir seferberlik ilan edeceklerini ve kümede kalma hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

    Karapınar, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, öne geçtikleri Kardemir Karabükspor karşılaşmasında hakemin iki hatalı kararı sonucu gelen gollerle mağlup olduklarını iddia etti.
    Bu maçta oyuncularının kırılgan ve moralsiz olduklarını görmenin kendisini üzdüğünü vurgulayan Karapınar, psikolojik destekle içerisinde bulunulan durumdan bir an önce çıkmak zorunda olduklarını ifade etti.

    Karapınar, maçın hakeminin yanlış kararlarının sonucu belirlediğini öne sürerek, şunları kaydetti:

    ''Öne geçtiğimiz maçta hakemin hatalı iki kararıyla yenik duruma düştük. Bu noktada takımımızın kırılgan yapısı ortaya çıktı. Morali bozulan oyuncularımız ikinci yarıda maçı çevirme adına varlık gösteremediler ve mağlubiyeti kabullenmiş bir görüntü çizdiler. Futbolda herşey olabilir. Ama önemli olan inancımızı kaybetmemek. Kazanabileceğimiz 3 puanı kaybettik. Teknik heyet ve yönetim olarak oyuncularımıza daha fazla psikolojik destek sağlayacağız. Ağırlıklı çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Kalan 11 maçlık dönemde şehir ile bütünleşerek tam bir seferberlik ilan edeceğiz ve Konyaspor'u kümede kalma hedefine taşıyacağız.''




    Konyaspor'da seferberlik ilan edildi Yorumları