Beşiktaş Antalyaspor'a konuk / 11'LER   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (09:13)   Son Mesaj: 02-28-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    02-28-2011

    Beşiktaş Antalyaspor'a konuk / 11'LER

    Beşiktaş Antalyaspor'a konuk / 11'LER
    Beşiktaş için tam anlamıyla kabus gibi geçen ve sadece 1 galibiyet alabildiği şubat ayı bugünkü Antalyaspor maçıyla sona eriyor.

    Uğursuz şubat bitiyor
    Beşiktaş için tam anlamıyla kabus gibi geçen ve sadece 1 galibiyet alabildiği şubat ayı bugünkü Antalyaspor maçıyla sona eriyor. Siyah-Beyazlılar'ın moral aradığı 90 dakika, saat 20.00'de başlıyor.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster"in, "Bizim için bir sezonun özeti" olarak yorumladığı hayal kırıklıklarıyla dolu şubat ayı, bugünkü Antalyaspor maçıyla noktalanıyor... Şubat ayına, kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi"ni 5 golle geçerek başlayan Kara Kartallar, daha sonra oynadığı maçlarda tam anlamıyla nakavt oldu. Sahasında Karabük"le berabere kalan Beşiktaş, Başkent"te hem 3 puanı yitirdi, hem de Kaptanı İbrahim Üzülmez"i kaybetti. İki Dinamo Kiev ve Fenerbahçe derbisinde toplam 12 gol yiyen Schuster ve öğrencileri eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.

    Fabian Ernst kadroda yok

    Siyah-Beyazlılar bu tabloyu arkasında bırakıp, bugün Antalyaspor"u devirmek istiyor. Mardan Stadı"ndaki karşılaşma saat 20.00"de başlayacak. Bülent Yıldırım"ın yöneteceği kritik 90 dakika, Lig TV"den naklen ekranlara gelecek. Beşiktaş"ta sakatlığı bulunan Ersan, Nihat ve Fabian Ernst"in yanı sıra cezalı Ferrari forma giyemeyecek.

    M.PARK ANTALYA Ömer Erkan Radeljic Deniz Yenal İ. Dağaşan Uğur Kerem Tita Necati Mehmet Yılmaz
    T. Direktör: Mehmet Özdilek

    BEŞİKTAŞ Rüştü Hilbert İ.Toraman Sivok İsmail Necip Aurelio Guti Quaresma Simao Almeida
    T.Direktör: Bernd Schuster

    Stat: Mardan
    Saat: 20.00
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Bülent Yıldırım




    Beşiktaş Antalyaspor'a konuk / 11'LER Yorumları