Güneş: Kazanmamız gerekirdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (00:09)   Son Mesaj: 02-28-2011 (00:09)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    02-28-2011

    Güneş: Kazanmamız gerekirdi

    Güneş: Kazanmamız gerekirdi
    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahalarındaki maçta 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

    Güneş, 3-3 biten Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı, o düşünceyle de sahaya çıktık. Karşılaşmanın başında bir gol bulmamız da artı bir değerdi; ama ondan sonra oyun anlayışı olarak düşündüğümüz gibi oynamadık. Golü bulduktan sonra erken golü yeyince oyun kontrolünü sağlayamadık. İlk yarılı 1-0 bitirebilseydik belki ikinci yarı oyun yapımızı değiştirebilirdik." dedi.

    İkinci yarıda da yine aynı risklerle oynamaya başladıklarını anlatan deneyimli teknik adam, "Golü bulduk ama yine arkasından hemen yine gol yedik. Dolayısıyla ondan sonra devamlı riskleri alarak oynamaya başladık. Bu da karşılıklı pozisyonlara neden oldu. Rakip de bundan faydalandı. Beraberlik puan açısından önemli ama ligi taşıyan bir takım olarak sahamızda 2 puan kaybettiğimizden dolayı üzgünüz." ifadelerini kullandı.

    Taraftarların da takıma çok fazla destek olduğunu anlatan Güneş, son bölümlerdeki bazı hareketlerden dolayı biraz sabrın da taşması sebebiyle taraftarın gösterdiği tepkileri ise doğru bulmadığını dile getirdi.

    Güneş, liderliği kaybetmeleriyle ilgili bir soruya, "Fenerbahçe ikinci yarı başarılı gidiyor. Biz de kayıp puanlarla o farkın kapanmasına neden olduk. Yarış devam ediyor, daha ne olacağını bilemeyiz. Ama biz ikinci yarı 9 puan kaybettik. Özellikle sahamızda kaybettiğimiz 6 puanı almamız gerekirdi." cevabını verdi.

    Tecrübeli taktisyen, bir başka soru üzerine ise, hakemler hakkında konuşmak istemediğinin altını tekrar çizdi. Kendisinin işinin takımını hazırlamak, oyuncusunun da mücadele etmek olduğunu dile getiren Şenol Güneş, şöyle devam etti:

    "Hakemin de görevi doğru kararlar vermektir. Vermiyorsa da hiçbir şey yapamayız. Adaletin olmadığı yerde bunları tartışmak saha içerisinde kan gövdeyi götürür. Onun için ben bu konularda fazla konuşmak istemiyorum. Kanayan yarışı kaşımak sonunda kazanana da kaybettirir. Toplumu tahrik etmek hiç doğru değil ama toplumun tahrik olmasına sebep olanlar varsa onu da benim değil o işe sahip çıkanların bakması gerekiyor. O yüzden sabırlı olmaya doğru buluyorum. O yüzden hakemlere değinmeye doğru bulmuyorum.

    Bordo-mavili takımın oyuncularından Ceyhun Gülselam ve Umut Bulut da, taraftarlı önünde 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ettiler




    Güneş: Kazanmamız gerekirdi Yorumları