Çalımbay: Galibiyeti hak ettik   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (21:13)   Son Mesaj: 02-27-2011 (21:13)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    02-27-2011

    Çalımbay: Galibiyeti hak ettik

    Çalımbay: Galibiyeti hak ettik
    Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'' dedi.

    Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında iyi futbol oynadıklarını, ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirtti.
    Bu maçta iyi futbol oynadıklarını, sadece ikinci yarının başında 15 dakika çok bocaladıklarını, istedikleri gibi oynayamadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Arkadaşlarımız gerçekten mükemmel bir performans ortaya koydu, herkes kapasitesinin çok çok üstüne çıktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, bu galibiyetin en büyük anlamı da büyük bir şanssızlığı yendiğimize inanıyorum. Tabii ki işimiz bitmedi, bir galibiyetle iş bitmiyor, daha çok maçımız var. İnşallah o maçları da iyi bir şekilde bitirip, Sivas'ımızı iyi yerlere getirmek istiyoruz, bir an önce bulunduğumuz konumdan kurtulmamız gerekiyor'' diye konuştu.

    Oynadıkları iyi oyunun üstüne biraz daha koydukları ve buldukları pozisyonları değerlendirdikleri takdirde iyi yerlere geleceklerini belirten Çalımbay, şanssızlığı kırdıklarını ve bu galibiyetin devamını geleceğini söyledi.

    Futbolcularını sergiledikleri futboldan, taraftarları verdikleri destekten, hakemleri ise iyi yönetimlerinden dolayı tebrik eden Çalımbay, ''Bizim için bugün iyi futbolun yanında galibiyet de önemliydi, kazandığımız için mutluyuz. Lig uzun, daha çok kritik maçımız var'' dedi.

    Sivasspor'un 4 golünden 3'üne imza atan Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki ise iyi futbol sergileyerek galip geldiklerini, üzerlerindeki şansızlığı kırdıklarını söyledi. 3 gol attığı için mutlu olduğunu belirten Grosicki, gollerinde takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu kaydetti.

    Sivassporlu oyuncular Michael Eneramo ve Kadir Bekmezci de bu galibiyetle şanssızlığı kırdıklarını, gelecek haftalarda iyi skorlar alarak, düşme hattından uzaklaşacaklarını belirtti.


    -MANİSASPOR CEPHESİ-


    Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise ''Sivasspor'u tebrik ediyoruz, kendilerine başarılar diliyoruz'' dedi.

    Son haftalarda zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını, şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ve Trabzonspor ile karşılaştıktan sonra ligde kalmaya çalışan Sivasspor'a karşı mücadele ettiklerini anlatan Karaman, genç oyuncu Bülent'in eline topun çarpması sonucu talihsiz bir penaltı golüyle geriye düştüklerini, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle oyunda dengeyi sağladıklarını söyledi.

    Maçın karşılıklı ataklarla geçtiği sırada buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini, rakip takımın ise savunmadan seken topu gole çevirerek tekrar öne geçtiğini ifade eden Karaman, '3-2'lik skoru korusak belki son 10 dakikalık bölümde gol atma şansımız yüksekti. Fakat bu maçı da fazla da konuşmaya gerek yok. Rakibimiz iyi mücadele etti, istedi. Gol vuruşlarında, özellikle son vuruşlarda başarılıydılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bence bu maçın yıldızı Süleyman Abay ve yan hakemleri, dördüncü hakemleriydi'' ifadelerini kullandı.

    Hakem Süleyman Abay ve yardımcılarının çok adil bir maç yönettiklerini belirten Karaman, hakemleri tebrik etti.

    Manisasporlu oyunculardan Kahe ve İlker Avcıbay ise kötü bir futbol sergilediklerini, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, Kayserispor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.

    Manisaspor takımının, gelecek hafta ligde Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıkları için Sivas'tan Kayseri'ye geçeceği bildirildi.




    Çalımbay: Galibiyeti hak ettik Yorumları