Trabzonspor-Kayseri maçından notlar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (20:11)   Son Mesaj: 02-27-2011 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    02-27-2011

    Trabzonspor-Kayseri maçından notlar

    Trabzonspor-Kayseri maçından notlar
    Spor Toto Süper Lig'de haftaya lider giren Trabzonspor'da, Kayserispor maçı öncesi Selçuk İnan şoku yaşadı.

    Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle dün özel bir hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Selçuk İnan, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
    Teknik direktör Şenol Güneş, kendisini düne göre daha iyi hissetmesine rağmen Selçuk'a Kayserispor karşısında görev vermedi.

    Bu sezon sadece ligin 17. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen Selçuk, ikinci kez bir maçta forma giyememiş oldu.

    Selçuk'un yerine, geçen hafta 2-1'lik Manisaspor maçında takımının galibiyet golünü atan Brezilyalı oyuncu Alanzinho, ilk 11'de görev yaptı.


    -5 EKSİK-


    Trabzonspor'da Selçuk'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Engin Baytar, Egemen Korkmaz, Mehmet Çakır ile cezalı Tayfun Cora'da maç kadrosunda yer almadılar.

    Teknik direktör Güneş, Egemen'in yokluğunda stoperde Glowacki ve Mustafa Yumlu'ya görev verirken Giray'ı yedek kulübesinde oturttu.


    -TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU-


    Trabzonsporlu taraftarlar, yağmura rağmen Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerini doldurdular. Taraftarlar, maraton ve kale arkası tribünlerinin açık olduğu Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kendilerine dağıtılan yağmurlukları giyerek maçı izlediler.

    Yaklaşık 20 bin bordo-mavili taraftar, ellerindeki Trabzonspor bayraklarıyla takımlarını coşkuyla desteklediler.

    Karşılaşma öncesi kol bastı ekibi de yaptığı gösterilerle bordo-mavili taraftarları coşturdu.

    Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçe maçında yediği goller sonrası özellikle kulüp başkanı Sadri Şener tarafından eleştirilen Kayserispor'un kalecisi Volkan Babacan'a ısınırken ıslıklarla tepki gösterdiler.


    -SHOTA, AVNİ AKER'DE-


    Trabzonspor'da 1995-96 sezonunda 25 golle gol kralı olan Shota Arvaladze, bu kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Kayserispor'un teknik direktörü olarak sahaya çıktı.

    Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor yedek kulübesine giderek Shota ve daha önce bordo-mavili takımda görev yapan kulüp genel menajeri Süleyman Hurma ile kucaklaşarak hasret giderdi.

    Bordo-mavili taraftarlar, eski gol krallarına maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundular.

    Bugün hayatını kaybeden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan için maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.




    Trabzonspor-Kayseri maçından notlar Yorumları