Bucaspor'un turu geçmeye inancı tam   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (18:09)   Son Mesaj: 02-27-2011 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 739  

    02-27-2011

    Bucaspor'un turu geçmeye inancı tam

    Bucaspor'un turu geçmeye inancı tam
    Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında çarşamba günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek Bucaspor'da, basın sözcüsü Timur Yaykıran, yarı finale çıkmak için gerekli 3 farklı galibiyeti almanın kendileri için sürpriz olmayacağını bildirdi.

    Yaykıran, yaptığı açıklamada, çarşamba günü ilk maçta 2-0 yenildikleri Gençlerbirliği karşısında İzmir'de rövanş müsabakasına çıkacaklarını, kupada yarı finale yükselmek için, Gençlerbirliği karşısında üç farklı galibiyet almaları gerektiğini söyledi.
    Camia olarak bu maça konsantre olmaları gerektiğini ifade eden Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarındaki düzende oynayıp, erken gelecek bir golün vereceği moralle Gençlerbirliği karşısında alınacak 3 farklı galibiyet bizim için sürpriz olmayacaktır.

    Gençlerbirliği ile oynadığımız son iki maçı ne yazık ki bireysel hatalar sonucu kaybettik. Çarşamba günü daha dikkatli ve turu isteyerek oynayacağız. Takımımızın 12. oyuncusu seyircilerimizin, tarihimizde ilk kez oynadığımız çeyrek final mücadelesinde bizlere her zamanki gibi destek olmalarını bekliyoruz. Takımımızda kart cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlıkları bulunan Orhan, Musa, Zafer ve Sercan'ın durumları bugün ve yarın yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.''




    Bucaspor'un turu geçmeye inancı tam Yorumları