Transfer söylentileri Volkan ve Sercan’ı bitirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (18:13)   Son Mesaj: 02-27-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    02-27-2011

    Transfer söylentileri Volkan ve Sercan’ı bitirdi

    Transfer söylentileri Volkan ve Sercan’ı bitirdi
    Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Bursaspor’da Volkan Şen ve Sercan Yıldırım’ın perfonmansı yeşil - beyazlı takım taraftarlarını üzüyor.

    Spor Toto Süper Lig"de zirve mücadelesi veren Bursaspor"da Volkan Şen ve Sercan Yıldırım"ın perfonmansı yeşil - beyazlı takım taraftarlarını üzüyor. Geçen sezondan bu yana isimleri transfer listesinden düşmeyen 2 yıldız futbolcu da geçen sezonki başarılı perfonmanslarından uzak bir görüntü sergiliyor.

    Bursaspor"da son iki sezondur pek çok konuşulan futbolcular arasında yeralan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım"ın yeniden takıma faydalı olması bekleniyor. Bursasporlu taraftarlar, her iki futbolcunun da genç olmasına rağmen takıma yeterli katkıyı yapmamasından yakınıyor.

    Agrasif tavırlarıyla bilinen Volkan Şen, sezon başında izinsiz ABD"ye gittiği için bir süre kadro dışı bırakılmıştı. Bursaspor'da rotasyonda en çok değişen futbolcu ünvanını elinde bulunduran Volkan Şen, aldığı cezalar, kadro dışı kalması ve transfer döneminde isminin gündemden düşmemesi gibi sebeplerle bir hayli yıprandı.

    Bu sezon birçok maçta son dakikalarda oyuna dahil olan genç yetenek, önceki gün oynanan Bucaspor karşılaşmasında ise agrasif tavırları nedeniyle 46 dakika forma giyebilmişti.

    Sercan Yıldırım"ın ise son günlerde takıma yeterli katkıyı vermemesi yeşil - beyazlı taraftarların tepkisini çekiyor. Tarihinde ilk kez bu sezon katıldığı Şampiyonlar Ligi"nde takımın tek golüne imza atarak adını tarihe yazdıran Sercan Yıldırım"ın adı da yakın arkadaşı Volkan Şen gibi transfer listesinden düşmüyor.




    Transfer söylentileri Volkan ve Sercan’ı bitirdi Yorumları