Spor camiyasından Erbakan için başsağlığı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (16:11)   Son Mesaj: 02-27-2011 (16:11)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    02-27-2011

    Spor camiyasından Erbakan için başsağlığı

    Spor camiyasından Erbakan için başsağlığı
    TFF, Ankaragücü ve Fenerbahçe, eski başbakan ve SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan için başsağlığı mesajı yayımladı.

    -TFF'NİN MESAJI-
    Futbol Federasyonu, eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

    Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yayımlanan mesajda, ''Türkiye Futbol Federasyonu, merhum Erbakan'a tanrıdan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler'' denildi.

    -FENERBAHÇE'NİN MESAJI-

    Fenerbahçe Kulübü, eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

    Kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, Necmettin Erbakan'ın hayatını kaybettiği duyurulurken, ''Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.

    -ANKARAGÜCÜ'NÜN MESAJI-

    Ankaragücü Kulübü, eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

    Kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, Necmettin Erbakan'ın 85 yaşında hayata veda ettiği duyurulurken, ''Eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, bir süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.




    Spor camiyasından Erbakan için başsağlığı Yorumları