Fenerbahçe çalışmalara 9 eksikle başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (15:11)   Son Mesaj: 02-27-2011 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    02-27-2011

    Fenerbahçe çalışmalara 9 eksikle başladı

    Fenerbahçe çalışmalara 9 eksikle başladı
    Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek, galibiyet serisini sürdüren Fenerbahçe, 24. haftada 7 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maça ara vermeden başladı.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Kasımpaşa maçında oynayan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanda diğer oyuncuların koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı, çalışmanın dar alanda çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.
    -9 EKSİK-

    Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 9 eksikle başladı.

    Kasımpaşa maçında sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sol arka üst adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Selçuk Şahin'in tedavisine tesislerde devam edildiği bildirildi.

    Ağrıları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Andre Santos'un da antrenmana katılmadığı, bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam ettiği ifade edildi.

    Midesinden rahatsız olan Cristian Baroni ile A2 takımına giden genç oyuncular Berk Elitez, Okan Alkan ve Hasan Erbey'in de çalışmada yer almadığı, kaleci Mert Günok'un ise takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.

    -1 GÜN İZİN-

    Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenmandan sonra futbolcularına 1 gün izin verdi.

    Sarı-lacivertliler, yarın izin yapacak ve 1 Mart Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.




    Fenerbahçe çalışmalara 9 eksikle başladı Yorumları