Demirören'in Hamit Altıntop hayali   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (13:12)   Son Mesaj: 02-27-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 537  

    02-27-2011

    Demirören'in Hamit Altıntop hayali

    Demirören'in Hamit Altıntop hayali
    Avrupa'ya veda eden, Süper Lig'de zirve yarışından kopan Beşiktaş gözünü gelecek sezona çevirdi.

    , onunla bizzat ilgileniyor
    Kadroyu güçlendirmek için düğmeye basan Başkan Yıldırım Demirören'in hedefinde Bayern Münih'in gurbetçi yıldızı Hamit Altıntop var.

    Dünyaca ünlü transferler ve büyük umutlarla başlayan sezonda hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş"ta tüm gözler yeni sezona çevrildi. Süper Lig"de beklentilerin uzağında kalan, Avrupa Ligi"nde de Dinamo Kiev karşısında hezimet yaşayan Siyah-Beyazlılar, yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başladı. Guti Hernandez, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida gibi dünya yıldızlarına Beşiktaş forması giydiren Yıldırım Demirören"in aklında ise tek isim var: Hamit Altıntop...

    Bayern kadroda düşünmüyor

    Milli yıldızı Beşiktaş"a kazandırmak isteyen Demirören"in, bu transferle bizzat ilgilendiği ve tecrübeli futbolcuyla Almanya"da yüzyüze görüştüğü öğrenildi. Başkan Demirören"in, Hamit"i ikna etmek adına gerekirse milli futbolcunun ikizi Halil Altıntop"un transferini de bitirebileceği dile getirildi. Bayern Münih"in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Hamit"in de, Demirören"in yakın ilgisi üzerine Beşiktaş"a imza atabileceği kaydedildi.

    Hamit ne demişti?

    Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe"nin de gündemine gelen Hamit Altıntop, Türkiye"ye gelmek istemediğini defalarca dile getirmişti. Ancak son günlerde yaşanan gelişmeler, milli futbolcunun Türkiye"ye dönüş sinyali olarak yorumlandı. Kicker"e konuşan gurbetçi oyuncu, "Bayern Münih ile sözleşmemin uzatılması konusundaki görüşmelerin ertelenmesi doğru olabilir. Ben de bilinçli bir karar alacağım. Ancak bugün karar vermek zorunda kalsam, zor olsa da takımdan ayrılırdım" dedi.




    Demirören'in Hamit Altıntop hayali Yorumları