Potada Fenerbahçe'ye iki seçenek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (12:11)   Son Mesaj: 02-27-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 407  

    02-27-2011

    Potada Fenerbahçe'ye iki seçenek

    Potada Fenerbahçe'ye iki seçenek
    Doping skandalı nedeniyle hem Diana Taurasi'yi hem de Penny Taylor'ı kaybeden Fenerbahçe'ye, Basketbol Federasyonu'ndan özel izin çıktı.

    Başkan Aziz Yıldırım"ın, "Bir an önce karar versinler" resti sonrası konuyu gündemine alan federasyonun, Sarı-Lacivertli ekibe 1 hafta içerisinde transfer yapma seçeneğini sunduğu, alternatif olarak ise Taurasi-Taylor ikilisinden birini geri getirme teklifi yaptığı öğrenildi.
    Önceki gün Spartak Moskova"ya karşı ikinci maçta da yenilip, Euroleague"deki macerasına nokta koyan Fenerbahçe"nin, transfer yapma ihtimalinin daha yüksek olduğu konuşuluyor. Taurasi ve Taylor"ın Türkiye"ye dönmeye sıcak bakmaması nedeniyle Fener"in birkaç gün içerisinde kadroya yeni bir yabancı katması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Hacettepe Doping Merkezi"nin yanlış raporu sonrası Taurasi"ye dopingli muamelesi yapılmış, güveninin sarsıldığını ileri süren Penny Taylor da Türkiye"yi terk etmişti.




    Potada Fenerbahçe'ye iki seçenek Yorumları