Dilmen: Volkan tuttu, Alex attı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (00:12)   Son Mesaj: 02-27-2011 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    02-27-2011

    Dilmen: Volkan tuttu, Alex attı

    Dilmen: Volkan tuttu, Alex attı
    Ekranlara geri dönen % 100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında 2-0 kazanmasına rağmen iyi oynamadığını belirtti.

    Ekranlara geri dönen % 100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında 2-0 kazanmasına rağmen iyi oynamadığını belirtti. Dilmen, "Ancak bu tür maçları klas oyuncularınızla kazanırsınız. Volkan tuttu, Alex attı" dedi.
    Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı % 100 Futbol'da değerlendirildi.

    Geçirdiği rahatsızlık sonrası ara verdiği ekranlara geri dönen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-0 kazanmasına rağmen kötü oynadığını söyledi.

    Geçen hafta Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin oyuncularda rehavete yol açtığını savunan Dilmen, "Fenerbahçe çok moralliydi. Galatasaray için; 'havlu attığınızda devam etmek güç olur' demiştik. Onlar belki 2 hafta sonraki rakiplerini bilmiyordur. Fenerbahçe ise geçen hafta İnönü'den çıktıktan sonra müthiş moral kazandı. Oyuncular bugün 'Kötü de oynasak iyi de oynasak yeneriz' demişlerdir. Bu duygu hali bu tür maçlarda dezavantaj olur" dedi.

    Fenerbahçe'nin hücumdaki verimsizliğini ön plana çıkaran NTV Spor yorumcusu, "Aslında ilk 20 dakikada Fenerbahçe'nin önceki maçlardaki gibi iştahı vardı. Ama üretken değillerdi. Alex'in golüne kadar da 2 pozisyon var. Fenerbahçe bugün kötü oynadı, ama mazereti vardı. Fizik olarak iyi durumda değillerdi" diye konuştu.

    "FİZİKİ DÜŞÜŞE DİKKAT"

    Önümüzdeki hafta oynanacak Gençlerbirliği maçına dikkat çeken Dilmen, "Fenerbahçe ikinci yarıda tamamen savunmaya çekildi. Sezonun ilk yarısındaki görüntülerine döndüler. Psikolojik olarak normal karşılanabilir. Ama bu fizik ve psikoloji Gençlerbirliği'ne yetmez. Kasımpaşa bir penaltı, 2-3 tane de net pozisyon kaçırdı" şeklinde konuştu.

    Aykut Kocaman'ın oyuncu değişikliklerini ilginç bulduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Aykut hoca enteresan işler de yaptı. Skoru korumak için Alex'i merkez santrfora, Dia'yı sola, Niang'ı sağa attı. Emre'yi çıkarıp Cristian'ı aldı. Bu oyundan düşüşün getirdiği hamleler. Özetle bu tür maçları kötü de oynasanız klas oyuncularınızla kazanırsınız. Bugün de öyle oldu. Volkan tuttu, Alex attı diyebiliriz" diye konuştu.

    Dilmen, Kasımpaşa'yı da beğendiğini ifade ederek, "Lige kolay kolay havlu atmayacaklarmış gibi görünüyor" dedi.




    Dilmen: Volkan tuttu, Alex attı Yorumları