Dia: Alex tek kelimeyle mükemmel   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (22:12)   Son Mesaj: 02-26-2011 (22:12)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    02-26-2011

    Dia: Alex tek kelimeyle mükemmel

    Dia: Alex tek kelimeyle mükemmel
    Fenerbahçeli futbolcu Issiar Dia, Kasımpaşa karşısında gol yemeden kazandıkları için genel olarak mutlu olduklarını ifade etti.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, ''Kısacası güzel bir galibiyet oldu. Defansif anlamda gol yemedik bu da güzel bir görüntü oldu bizim açımızdan. 3 puanla mutlu sona ulaştık. Genel anlamda mutluyuz'' ifadelerini kullandı.
    Şu anda fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Dia, bunun da performansına yansıdığını, ligin ikinci yarısında rakip kale önündeki etkinliğinin arttığını kaydetti.

    Bir soru üzerine, özellikle son haftalarda kendi üzerinde rakip oyuncuların agresifliğinin arttığını gözlemlediğini kaydederek, hakemlerin yüksek şiddette faul yapan futbolcuları belirlemek konusunda daha dikkatli olması gerektiğini kaydederek, ''Korunmamız gerekiyor'' dedi.

    Alex ile ilgili bir soru üzerine de takım kaptanını öven Dia, şöyle konuştu:

    ''Alex tek kelimeyle mükemmel bir futbolcu. Onunla oynamaktan kendi adıma gurur duyuyorum. Çok iyi anlaştığım bir futbolcu. Nerelere koşacağımı, hangi anlarda pas isteyeceğimi tespit eden zamanlaması iyi olan bir futbolcu. Bana telkinlerde bulunduğu, rakip takımların dengesini bozmak adına taktiksel anlamda konuşmalarımız oluyor. Ancak takımımızda sadece Alex değil kaliteli başka futbolcularımız da var. Mehmet Topuz, Niang ve benzeri. Bu takımda her futbolcu çok iyi ve çok büyük.''

    Fransa'da forma giydiği Nancy'deki dönemini kıyaslaması istenen Dia, ''Tamamen iki farklı dünya. Fransa'da oynadığım kulüp orta sıralarda oynayan bir kulüptü, fakat büyük bir kulüp değildi. Fenerbahçe ise çok büyük bir kulüp. Burada baskı unsuru çok yüksek. Herkes Fenerbahçe'nin etrafında ciddi bir baskı oluşturmuş durumda. Burada hemen herkes sizi yenmek için uğraşıyor'' ifadelerini kullandı.




    Dia: Alex tek kelimeyle mükemmel Yorumları