F.Bahçe-Kasımpaşa maçından notlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (20:13)   Son Mesaj: 02-26-2011 (20:13)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    02-26-2011

    F.Bahçe-Kasımpaşa maçından notlar

    F.Bahçe-Kasımpaşa maçından notlar
    Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe'de, sakat futbolcuların iyileşmesinin ardından maça tam kadro çıkıldı.

    Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe'de, sakat futbolcuların iyileşmesinin ardından maça tam kadro çıkıldı.
    Sarı-lacivertli ekipte geçirdikleri sakatlık sorunları nedeniyle hafta içinde belli dönemlerde takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül, Emre, Dia ve Andre Santos, sağlık ekibinin yaptığı programlar dahilinde karşılaşmaya yetiştirildi.

    Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Bekir, Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almazken, sarı-lacivertli ekipte yabancı kontenjanına takılan Bilica ve Güiza yine 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

    Teknik direktör Aykut Kocaman, cezasını geçen hafta Beşiktaş maçının ardından tamamlayan Caner'i buna rağmen maç kadrosuna almadı. Caner'in yanı sıra Uğur ile genç futbolcular Okan, Hasan ve annesi vefat eden Mert kadroda bulunmadı.


    -KÜFÜRE DİKKAT ÇEKİLDİ-


    Küfürlü tezahürat yönetmeliği uyarınca ceza sınırında olan Fenerbahçe'de, Kasımpaşa maçı öncesi maçta küfürlü tezahürat yapılmaması için büyük bir çalışma yapıldı.

    Sarı-lacivertli ekip ısınmak için sahaya çıkarken, ''Küfür etme ettirtme, kulübüne ceza getirtme'' yazılı pankartı taşırken, tribünlerde, ''Sevdamıza küfür engel olmasın'' yazılı pankartlar asıldı.

    Taraftarların yazdığı pankartlarda ise ''Küfür etme şampiyonluktan etme'', ''Küfür etme ettirme'' yazıları yer aldı.

    Tribünlere girerken ise taraftarlara kulübün ceza sınırında olduğunu anlatan broşür dağıtıldı.

    Bu arada annesi vefat eden kaleci Mert Günok da unutulmazken, tribünde ''Acın acımızdır, acını paylaşıyoruz Mert Günok'' pankartı yer aldı.

    Maraton üst tribünde yer alan pankartta ise ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş'a gönderme yapılarak, ''Bizim sevdamız sizin hayallerinize sığmaz'' yazısı yer aldı. ''Sizin'' kelimesinin ''Siz'' bölümünün sarı ve kırmızı, ''in'' bölümü de siyah ve beyaz renklerle yazıldığı görüldü.


    -TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI-


    Fenerbahçeli taraftarlar yağışlı ve soğuk havaya rağmen takımlarını Kasımpaşa mücadelesinde yalnız bırakmadı.

    Sarı-lacivertli ekibin sezonun ikinci yarısına iyi başlangıcıyla şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koyması, tribünlere büyük bir heyecan getirirken, taraftarlar stadın büyük bölümünü doldurarak, Kasımpaşa maçında takımlarına destek verdiler.

    Bu arada yaklaşık 250 Kasımpaşa taraftarı da karşılaşmada takımlarına destek verdi.




    F.Bahçe-Kasımpaşa maçından notlar Yorumları