Samsunspor yönetimi güven tazeledi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (20:12)   Son Mesaj: 02-26-2011 (20:12)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    02-26-2011

    Samsunspor yönetimi güven tazeledi

    Samsunspor yönetimi güven tazeledi
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor Olağan Genel Kurulu'nda mevcut yönetim güven tazeledi.


    Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen Samsunspor Olağan Genel Kurul Toplantısı'na Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, eski başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile kongre üyeleri katıldı.

    Av. Ediz Durmuş Bilgin'in divan başkanlığı yaptığı genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, kulüp divan başkanlık kurulu raporunun okunmasından sonra yönetim tarafından kurul üyelerinden Samsunspor Kulübü'nün isim ile birlikte başka bir firma isminin kullandırılmasına izin verilmesinin pazarlanması yetkisi istendi. Bazı kurul üyelerinin muhalefetine rağmen yetki 23 hayır oyuna karşın 63 evet oyu ile verildi.

    Samsunspor'un yerinin Süper Lig olduğunu söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Bu kulüp bugün liderse bunun bir diyeti var. Kolay lider olunmadı. Çok zor şartlarda para bulunuyor. Bugün 22 milyon borç var. Samsunspor'un üzerine hiçbir güç tanımayız. Bu kulübü yaşatmak adına her türlü argümanı kullanırız. Bu takımın yeri bu lig değil, Süper Lig'dir" dedi.

    Samsunspor yönetiminin çok önemli başarılara imza attığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Çok uzun senelerin ardından lig lideri olarak genel kurul gerçekleştiriyoruz. Bu kadroyu alkışlamak gerek. Samsun'un adı dışarıda çok daha büyük. Bu markayı Samsun'da herkesin ruhuna, vicdanına, gündeminin birinci sırasına yerleştirebilecek adımları atabilmemiz lazım. Bugün Samsunspor, son yılların en başarılı sezonunu yaşıyor. Samsunspor yönetimi son yılların en fazla destek alan yönetimi" diye konuştu.

    Samsun'da örnek bir birliktelik yaşandığının altını çizen Vali Hüseyin Aksoy, "Samsunspor arzu ettiğimiz noktada. Bulunduğu ligde lider. Süper Lig'e çıkma noktasında çok önemli bir mesafe almış durumda. Bunun sonlandırılması ve bu başarının hedefine ulaşması bakımından Samsun'da sağlanan birlikteliğin bundan sonrada aynı heyecanla sürdürülmesinde yarar var. Bugün samsun'da güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliği bundan sonraki süreçte de daha da geniş tabanlara yaymak suretiyle gerçekleştirmek durumundayız. Bugün herkes Samsunspor için her türlü gayret içerisinde, her türlü imkanını zorlayarak destek veriyor. Samsunspor'u destekleyen güçlü taraftar gruplarımız var. Samsun'da bu birlikteliğin önümüzdeki süreçte hedefine ulaştıracağını umuyorum" şeklinde konuştu.
    Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasını herkesin arzu ettiğini ifade eden Bakan Mustafa Demir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sporda yönetimi bir defa çok iyi başarmamız lazım. İyi yönetildiğinde, kent ile birlikte olduğunda, maddi ve manevi desteği arkasına aldığında başarı kendiliğinden geliyor. Ligin sonunda Süper Lig'e çıkmış Samsunspor, Süper Lig'e çıktığında bugünkü maddi sıkıntılarını aşmış bir Samsunspor ile birlikte olacağız."

    Genel kurulun sonunda seçime tek liste halinde giren Erkut Tutu ve listesi, güven tazeleyerek kuruldan çıktı. Samsunspor Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı: "Erkut Tutu, Ömer Çoruh, Rüştü Araboğlu, Hasan Bozal, Hüseyin Şenel, Ali İhsan Aka, Metin Ateş, Suat Çakır, Cahit Kaya, Kaya Aşçı, Abdurrahman Güngör, Adem Yazıcı, Ömür Tekin, Haluk Tan, Yaşar Köksal, Ahmet Bülent Günen, Cevat Öncü ve Selçuk Kemeröz."




    Samsunspor yönetimi güven tazeledi Yorumları