Hagi: Son 30 dakikayı unutun   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (19:12)   Son Mesaj: 02-26-2011 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 420  

    02-26-2011

    Hagi: Son 30 dakikayı unutun

    Hagi: Son 30 dakikayı unutun
    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ilk 60 dakikasını iyi oynadıklarını belirterek, ''Son 30 dakikayı ise unutmalıyız'' dedi.

    Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Atatürk Olimpiyat Stadı'na galibiyet için geldiklerini ifade ederek, ''60 dakika işler iyi gitti. Hava şartları da futbol için müsait değildi. Kolektif bir hatadan sonra beraberlik golünü yedik ve bundan sonra tamamen oyun disiplininden koptuk. Sonrasında da unutulması gereken bir maç oldu. Son 25 dakika o kadar kötü oynadık ki, bunu bir an önce unutmamız gerekiyor'' diye konuştu.
    -''BEKLEMEDİĞİMİZ BİR YENİLGİ ALDIK''-


    ''Bence iyi durumdaydık'' diyen Rumen çalıştırıcı, ''Ama beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Şu anda sıcağı sıcağına söylenebilecek bir şey; son 30 dakika içinde çok büyük hatalar yapıldı ve şu anda bunların açıklaması zor'' ifadesini kullandı.

    Hagi, zor bir durumda olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

    ''Havamız kötü ama biran önce kendimize gelerek, çarşamba günü oynayacağımız maçı düşünmemiz gerekiyor. Önümüzde çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile çok önemli bir maçımız var. Bunu kazanarak turu geçmemiz gerekiyor. Bence iyi bir kadromuz var. Ama deplasmanda galibiyeti getirecek bir şeyler eksik. 1-0 öndeyken, iyi bir gol pozisyon yakaladık. 2-0 olsaydı maç bu şekilde de bitebilirdi. Futbola müsait hava şartları da yenilgide etkili de oldu.''


    -''HERKES ANALİZ YAPMALI''-


    Bu maçın ardından herkesin kendi kendine analiz yapması gerektiğini anlatan Hagi, ''Bizim için en önemli olan şey, bütün herkes kendi kendine bu akşam analiz yapması lazım. Çarşamba çok önemli maç var. Bir an önce kendimize gelerek bu maça çıkmalıyız'' dedi.

    Hagi, basın mensuplarının oyuncuların performanslarını sorması üzerine, ''Kaybedince hepimiz kaybediyoruz, hepimiz hata yaptık. Teknik kadro ve oyuncular hata yaptık. Sadece bir oyuncu üzerine hataları yükleyemeyiz'' diye konuştu.


    -''ÜZERİMİZDE BASKI VAR''-


    Hagi, saha dışındaki olayların kendisini aştığını vurgulayarak, ''Üzerimizde büyük baskı var. Ama biz bu baskıyı kaldırıp, maçımızı oynamamız gerekiyor. Ben oyunculara gerekli olan heyecanı ve maç oynama motivasyonunu vermeye devam edeceğim'' ifadesini kullandı.

    Galatasaray'ın bir sezonda 11. mağlubiyeti alarak tarihe geçtiğinin vurgulanması üzerine Rumen teknik adam, ''Bununla yaşamalıyız. Böyle kötü bir tecrübeden herkesin öğreneceği bir şey var. Bu tür durumlarda konuşmak zor. Susup çalışmamız lazım'' şeklinde konuştu.

    ''Bu takımın Türkiye Kupası'nı alabilecek gücü var mı'' sorusunu da Hagi ''Bizim takımımızda potansiyel var. Ben bunun araştırmasını yapıyorum. Yarından itibaren bunun üzerinde çalışacağım. Çarşamba günü 90 dakika iyi oynamak istiyoruz'' diye yanıtladı.




    Hagi: Son 30 dakikayı unutun Yorumları