Hızını alamadı seyircilerin üzerine uçtu -   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (14:11)   Son Mesaj: 02-26-2011 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 393  

    02-26-2011

    Hızını alamadı seyircilerin üzerine uçtu -

    Hızını alamadı seyircilerin üzerine uçtu -
    Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi’nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 12 karşılaşmayla devam edilirken, Washington Wizards’la Miami Heat arasında oynanan maçta yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu.

    NBA"de Miami Heat sahası American Airlines Arena"da ağırladığı Washington Wizards"ı 121 -; 113 mağlup ederek bu sezonki 43. galibiyetine imza attı. Miami"nin süper yıldızı Dwyane Wade attığı 41 sayıyla hem takımının hem de maçın en skorer imi oldu.
    Ancak mücadeleye damgasını vuran olay ise Washington"dan Nick Young"ın bir pozisyon sırasında seyircilerin ve masa hakemlerinin üzerine uçmasıydı. Henüz mücadelenin ilk çeyreğinin başlarında takımı Washington hücuma çıkarken arkadaşından aldığı pasta topu kontrolünü kaybeden Young, topa doğru hamle yapmak isteyince bir anda kendini sahanın dışında buldu.

    Önce masa hakemlerinin üzerinden atlamaya çalışan Young daha sonra taraftarların üzerine düştü. Nick Young mücadelede 3. periyot oynanırken ise bir pozisyon sırasında sol ayağının üzerine kötü bir şekilde düştü ve sakatlandı.

    Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi"nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 12 karşılaşmayla devam edilirken, Washington Wizards"la Miami Heat arasında oynanan maçta yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu.





    Hızını alamadı seyircilerin üzerine uçtu - Yorumları